Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Yritysauton vuokraus Yritysten vuokrattavia ajoneuvoja koskevat vaatimukset GoMoressa

Yritysten vuokrattavia ajoneuvoja koskevat vaatimukset GoMoressa

Yritysvuokraajien, jotka listaavat ajoneuvonsa GoMore-verkkopalveluun, on täytettävä tietyt vaatimukset, joilla varmistetaan, että autot ovat turvallisia ja luotettavia ja täyttävät paikallisten markkinoiden vaatimukset. Seuraavassa on yksityiskohtainen erittely yritystoiminnan vuokrausajoneuvoja koskevista vaatimuksista kaikilla GoMore-markkinoilla:

Yleiset ajoneuvovaatimukset

  • Kaupallinen rekisteröinti: Ajoneuvojen on oltava rekisteröityjä kaupallisiksi ajoneuvoiksi ja täytettävä yrityskäyttöä koskevat lakisääteiset vaatimukset kyseisessä maassa.

  • Aika ja kunto: Liikekäyttöön tarkoitetut ajoneuvot eivät saa olla tiettyä vuosilukua vanhempia, yleensä enintään 15-18 vuotta, markkinoista riippuen. Ajoneuvojen on oltava hyvässä ja kohtuullisessa mekaanisessa ja esteettisessä kunnossa.

  • Vakuutus: Yritysten omistamilla ajoneuvoilla on oltava kattava kaupallinen vuokravakuutus, joka sisältää vähintään vastuuvakuutuksen ja kaskovakuutuksen sekä tiepalvelun. Yrityksen omistajan on hankittava vakuutus, sillä yrityskäyttöön rekisteröidyt ajoneuvot eivät kuulu GoMore:n yksityisautojen vuokrausvakuutuksen piiriin.

Erityiset laitevaatimukset

  • Turvallisuusvarusteet: Ajoneuvoissa on oltava kaikki pakolliset turvallisuusvarusteet, kuten toimivat turvavyöt ja turvatyynyt. Mukana on oltava vuodenaikaan sopivat renkaat (esim. talvirenkaat) ja kaikki lakisääteiset varusteet, kuten ensiapupakkaus ja turvakolmio.

  • Toiminnallisuus: Ajoneuvon kaikkien kriittisten toimintojen, kuten jarrujen, valojen ja ohjauksen, on oltava aina täysin toimintakunnossa. Säännölliset huolto- ja kunnossapitotiedot on pidettävä ajan tasalla.

Dokumentointi ja vaatimustenmukaisuus

  • Vuokrasopimus GoMore-sovelluksessa: Yritysten omistajien on käytettävä sovelluksessa saatavilla olevaa GoMore-vuokrasopimusta dokumentoidakseen auton kunnon sekä vuokra-ajan alussa että lopussa.

  • Ajoneuvon asiakirjat: Kaikkien tarvittavien asiakirjojen, kuten rekisteröintipapereiden, vakuutustodistusten ja katsastuspöytäkirjojen, on oltava ajan tasalla ja GoMore:n tarkastettavissa, mutta ne eivät saa olla autossa vuokrauksen aikana.

Maakohtaiset vaatimukset

Yritysten vuokrattavien ajoneuvojen on noudatettava myös mahdollisia maakohtaisia lisävaatimuksia. Yksityiskohtaiset maakohtaiset tiedot saat alla olevista linkeistä ja liikkeenharjoittajan osioista:

Tuki ja neuvonta

Noudattamalla näitä ohjeita yritysvuokraajat voivat varmistaa, että heidän ajoneuvonsa ovat hyvin valmisteltuja ja huollettuja ja täyttävät GoMore vuokrauksen korkeat laatu- ja turvallisuusvaatimukset. Tämä sitoutuminen erinomaisuuteen auttaa ylläpitämään positiivista mainetta ja lisää asiakkaiden tyytyväisyyttä GoMore.

Jos tarvitset apua tai apua yrityksen omistajana, voit ottaa meihin rohkeasti yhteyttä.

Löysitkö tarvitsemasi?