Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Apua auton omistajille Kilometrien ymmärtäminen auton omistajille

Kilometrien ymmärtäminen auton omistajille

Yleiskatsaus vuokraukseen sisältyvistä kilometreistä

Kun vuokraat autosi GoMore palvelun kautta, vuokraan sisältyy tietty määrä kilometrejä:

  • Päivävuokraus: Tavalliseen 24 tunnin vuokraukseen sisältyy kiinteä määrä vuokraukseen ilmaiseksi kuuluvia kilometrejä. Voit aina nähdä sisältyvien kilometrien määrän ennen varauksen vahvistamista.

  • Monipäiväiset vuokraukset: Pidemmillä ajanjaksoilla sisältyvät kilometrit vähenevät päivittäin.

Lisäkilometrien ostaminen

Lisäkilometrien varaaminen etukäteen

  • Suositus: Jos vuokralaiset ennakoivat ajavansa enemmän kuin vuokraukseen automaattisesti sisältyvät kilometrit, suositellaan lisäkilometrien ostamista varauksen yhteydessä. Tämä auttaa varmistamaan läpinäkyvyyden ja antaa sinulle, auton omistajalle, mahdollisuuden hallita autosi käyttöä tehokkaammin.

  • Hinnoittelu: Lisäkilometrien hinta ilmoitetaan selkeästi autosi ilmoituksessa, jolloin vuokralaiset voivat tehdä tietoon perustuvia päätöksiä ennen varauksen viimeistelyä.

Vuokraukseen sisältyvien kilometrien ylittäminen

Ylimenevistä kilometreistä peritään maksu

  • Kustannukset: Jos vuokralainen ylittää vuokraukseen sisältyvät kilometrit, ylimääräisistä kilometreistä veloitetaan 50 % korkeampi hinta kuin jos ne olisi ostettu etukäteen.

  • Maksuprosessi: GoMoren järjestelmä laskee automaattisesti yliajetut kilometrit ja veloittaa ne vuokralaiselta 4 päivän jälkeen vuokra-ajan päättymisestä.

Maksuongelmien sattuessa

  • Suora maksu: Jos veloitusta ei voida käsitellä vuokralaisen maksukortin kautta, GoMore ilmoittaa asiasta molemmille osapuolille sähköpostitse.

  • Riidanratkaisu: Jos maksusta syntyy erimielisyyttä, GoMore-tuki auttaa ratkaisemaan ongelman ja varmistaa, että saat asianmukaisen korvauksen ajetuista lisäkilometreistä.

Kilometrien kirjaaminen

Tarkka kirjanpito

  • Nouto ja palautus: On erittäin tärkeää, että kilometrimäärät kirjataan tarkasti vuokrasopimukseen sekä vuokrauksen alussa että lopussa. Näin varmistetaan, että mahdolliset lisäkilometrit dokumentoidaan ja laskutetaan asianmukaisesti.

  • Varmennus: Sekä sinun että vuokraajan on tarkistettava, että vuokrasopimukseen merkitty kilometrimäärä on oikea.

Yhteenvetona

Kilometrien oikea hallinta takaa oikeudenmukaisen ja läpinäkyvän vuokrausprosessin sekä auton omistajille että vuokralaisille. Asettamalla selkeät odotukset kilometrimäärän sisällyttämisestä ja lisämaksuista GoMore auttaa ylläpitämään sujuvaa vuokrauskokemusta. Muista, että käyttämättömiä kilometrejä ei hyvitetä, ja on tärkeää kertoa tämä vuokralaisille väärinkäsitysten välttämiseksi.

Jos haluat lisätietoja tai apua kilometreihin liittyvissä kysymyksissä, ota yhteyttä GoMore-tukeen.

Löysitkö tarvitsemasi?