Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Apua auton omistajille Miten valmistella auto vuokrausta varten

Miten valmistella auto vuokrausta varten

Auton hyvä valmistelu ennen jokaista vuokrausta on ratkaisevan tärkeää, jotta palvelun taso pysyy korkeana ja asiakastyytyväisyys varmistetaan. Tässä on vaiheittainen opas, jonka avulla voit valmistella autosi ennen sen luovuttamista vuokraajalle GoMoressa.

1. Puhdista sisätilat ja ulkopuoli.

Varmista, että autosi on puhtaassa ja edustavassa kunnossa, joka vastaa autoilmoituksesi autokuvia, ennen kuin se luovutetaan vuokraajalle.

2. Tarkista olennaiset asiat

  • Polttoaine: Varmista, että tankissa on kohtuullinen määrä polttoainetta, jotta vuokraaja voi aloittaa auton käytön ilman välitöntä vaivaa.

  • Nestetasot: Tarkista ja täytä tarvittaessa keskeiset nesteet, kuten moottoriöljy, tuulilasinpesuneste, jarruneste ja jäähdytysneste.

  • Rengaspaineet: Varmista, että kaikki renkaat, myös vararenkaat, on täytetty valmistajan suosittelemien tasojen mukaisesti. Tarkista myös renkaiden kuluminen ja vaihda kuluneet tai vaurioituneet renkaat.

3. Varmista ominaisuuksien toimivuus

  • Valot ja merkkivalot: Tarkista kaikki valot, mukaan lukien ajovalot, takavalot, jarruvalot ja vilkut, varmistaaksesi, että ne toimivat oikein.

4. Dokumentoi auton kunto

  • Ota valokuvia: Ennen auton luovuttamista on hyvä ottaa yksityiskohtaisia valokuvia auton sisä- ja ulkopuolelta. Dokumentoi mahdolliset olemassa olevat vauriot autosi ilmoitukseen ja tietoihin, jotta niistä on selkeä merkintä.

  • Tarkista henkilökohtaiset tavarat: Poista kaikki henkilökohtaiset tavarat ja tarkista hansikaslokero, takakontti ja istuinten alla olevat tilat varmistaaksesi, ettei sinne ole jäänyt mitään henkilökohtaista.

5. Pysäköi auto lähelle sen kotiosoitetta

Pysäköi auto lähelle autoilmoituksessa ilmoitettua osoitetta.

Löysitkö tarvitsemasi?