Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Apua auton omistajille Keyless -vuokrauksen valmistelu ja viimeistely

Keyless -vuokrauksen valmistelu ja viimeistely

GoMore Keyless -järjestelmää käyttävän auton omistajana on tärkeää valmistella ajoneuvo asianmukaisesti jokaista vuokrausta varten turvallisuuden ja toimivuuden varmistamiseksi. Seuraavassa kerrotaan, mitä sinun on tehtävä ennen ja jälkeen jokaisen Keyless-vuokrauksen.

Ennen Keyless-vuokrausta

1. Pysäköi ajoneuvo

  • Pysäköinti kotiosoitteeseen: Varmista, että auto on pysäköity sen ilmoitettuun kotiosoitteeseen. Tämä on paikka, josta vuokraaja odottaa noutavansa ajoneuvon.

2. Varmista avain

  • Sijoita avain hansikaslokeroon: Jotta auton luovutus sujuisi ongelmitta ilman, että vuokraajaa tarvitsee tavata, aseta auton avain hansikaslokeroon.

  • Turvallisuusvinkki: Jos jätät avaimen säännöllisesti autoon vuokrausta varten, harkitse RFID-pussin käyttöä, joka on sijoitettu hansikaslokeron sisällä olevaan lukittuun avainlokeroon turvallisuuden parantamiseksi. Ilmoita avainlokeron koodi vuokraajalle lisäämällä se "Kannattaa tietää autosta" -osioon tai suoralla viestillä ennen vuokrauksen alkua.

3. Tarkista auto

  • Sulje kaikki ovet ja ikkunat: Varmista, että kaikki ovet ja ikkunat ovat tukevasti kiinni ennen autosta poistumista.

  • Lukitse auto sovelluksen avulla: Lukitse auto GoMore-sovelluksen avulla. Kun auto on lukittu sovelluksen avulla, moottori voidaan käynnistää vain, jos auton lukitus avataan myöhemmin sovelluksen avulla, mikä takaa korkean turvallisuuden.

Keyless-vuokrauksen jälkeen

1. Palauta hallinta

  • Avaa auton lukitus sovelluksen kautta: Vuokra-ajan jälkeen auton voi käynnistää vain avaamalla sen lukituksen GoMore-sovelluksen kautta.

  • Vahinkojen tarkistaminen: Vuokra-ajan jälkeen sinun on aina tarkistettava auto mahdollisten ilmoittamattomien uusien vahinkojen varalta. Sinulla on 48 tuntia aikaa tarkistaa auto vaurioiden varalta ja ilmoittaa niistä GoMorelle. Huomaa, että GoMore voi auttaa vahinkojen korvaamisessa vain, jos voidaan todistaa, että vuokraaja on vastuussa ja että vahinko tapahtui vuokra-aikana. On sinun vastuullasi todistaa tämä vaatimuksen esittäjänä.

2. Nouda avain

  • Nouda avain hansikaslokerosta: Varmista, että otat avaimen pois vuokra-ajan päätyttyä valmistautuaksesi seuraavaan käyttöön tai turvataksesi ajoneuvon, kun sitä ei käytetä.

Vakuutusturva

  • Vuokravakuutusturva: GoMoren vuokravakuutus kattaa vuokrauksen keston ja alkaa 30 minuuttia ennen vuokrauksen alkamista.

  • Vuokra-aikojen ulkopuolella: Vuokra-aikojen ulkopuolella sovelletaan tavallista autovakuutustasi. Varmista, että vuokra-aikojen ulkopuolella tapahtuvat vahingot katetaan henkilökohtaisesta vakuutuksestasi.

Löysitkö tarvitsemasi?