Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Apua auton omistajille Kuinka poistaa GoMore Keyless autostasi

Kuinka poistaa GoMore Keyless autostasi

Jos haluat lopettaa GoMore Keyless-tilauksen ja poistaa järjestelmän autostasi, tässä on selkeä opas, miten toimia. GoMore kattaa sekä asennuksen että poiston kustannukset.

GoMore Keyless poiston vaiheet

1. Ota yhteyttä GoMore tukeen

  • Aloita prosessi: Lähetä meille sähköpostia ja pyydä Keyless-tilauksesi peruuttamista. Ilmoita autosi rekisterinumero ja haluamasi poistopäivät, jotta voimme koordinoida prosessia tehokkaasti.

2. Aikatauluta asennuksen poisto

  • Ajanvarauksen määrittäminen: Kun olemme saaneet sähköpostisi, autamme sinua varaamaan ajan yhdelle yhteistyökumppaniemme korjaamoista. Pyrimme sovittamaan haluamasi päivämäärät mahdollisimman tarkasti, jotta se olisi sinulle mieluisaa.

3. Ammattilaisten suorittama asennus

  • Asiantuntijakäsittely: Sertifioidut teknikot hoitavat asennuksen poiston. He varmistavat, että Keyless-laite poistetaan huolellisesti vahingoittamatta ajoneuvoasi.

4. Tilauksen ja maksun päättäminen

  • Maksujen lopettaminen: Tilauksesi maksut lopetetaan, kun asennuksen poistaminen on vahvistettu ja Keyless-laite on palautettu GoMorelle.

5. Vuokrattuja ajoneuvoja koskevat vastuut

  • Vuokrattujen ajoneuvojen huomioon ottaminen: Jos vuokraat autosi GoMoren kautta, sinun vastuullasi on varmistaa, että Keyless-laite on asennettu pois ennen ajoneuvon palauttamista leasingkumppanillemme. Tämä on tärkeää mahdollisten maksujen välttämiseksi.

Löysitkö tarvitsemasi?