Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Apua auton omistajille Paranna vuokrauksia tarjoamalla toimitusta

Paranna vuokrauksia tarjoamalla toimitusta

Auton omistajana GoMore palvelussa voit lisätä merkittävästi autosi houkuttelevuutta ja mukavuutta tarjoamalla autosi toimittamista ja noutamista. Tämä ominaisuus ei ainoastaan edistä autoasi hakutuloksissa, vaan tekee siitä myös helpommin vuokrattavan. Seuraavassa kerrotaan, miten voit hyödyntää toimitusominaisuutta tarjotaksesi erinomaista palvelua vuokralaisille

Toimituksen ja noudon tarjoamisen edut

  • Lisääntynyt näkyvyys: Autot, jotka tarjoavat toimitusta, näkyvät yleensä näkyvämmin hakutuloksissa, mikä houkuttelee enemmän potentiaalisia vuokralaisia.

  • Lisätty mukavuus: Toimitusvaihtoehdon tarjoaminen helpottaa vuokralaisia, erityisesti niitä, jotka eivät ehkä voi noutaa autoa toimipisteestäsi, kuten lentokentille saapuvia matkustajia tai niitä, jotka haluavat toimituksen kätevästi omaan osoitteeseensa.

Toimituksen määrittäminen

1. Aktivoi toimitus ilmoituksessasi

  • Navigoi autosi asetuksiin: Kirjaudu sisään GoMore-tilillesi ja valitse Autosi.

  • Hallitse autoasi: Valitse auto, jota haluat tarjota toimitettavaksi ja siirry kohtaan Hallitse autoa > Pysäköinti ja toimitus.

  • Toimituksen ottaminen käyttöön: Täällä voit aktivoida toimitusvaihtoehdon ja määrittää tämän palvelun yksityiskohdat.

2. Määritä toimituspaikat ja hinnat

  • Määritä toimituspaikat: Päätä, mihin haluat toimittaa auton. Voit tarjota toimitusta paikallisille lentoasemille, vuokralaisen henkilökohtaiseen osoitteeseen tai muihin sopiviin paikkoihin.

  • Määritä nouto- ja palautusvaatimukset: Varmista, että auto on noudettava samasta paikasta, johon se on toimitettu, ellei toisin sovita.

  • Määritä hinta: Voit asettaa toimitukselle tietyn hinnan, joka sisältää sekä toimituksen että noudon. Jotkut omistajat päättävät tarjota ilmaisen toimituksen läheisille paikkakunnille parantaakseen kilpailuetuaan.

3. Määritä etäisyysvaihtoehdot

  • Etäisyys: Valitse, kuinka kauas autosi kotipaikasta olet valmis matkustamaan toimitusta varten. Voit määrittää erilaisia etäisyyksiä sen mukaan, mikä sinulle sopii.

GoMore Keyless toimitus

Jos autosi on varustettu GoMore Keyless laitteella, voit parantaa toimituspalvelua:

  • Keyless-mukavuus: Pysäköi auto sovitun toimituspaikan lähelle. Vuokralainen voi sitten noutaa ja palauttaa auton GoMore-sovelluksella, jonka avulla hän voi avata ja lukita auton ilman fyysistä avaimen vaihtoa.

Yhteenvetona

Toimitus- ja noutopalvelun tarjoaminen voi lisätä merkittävästi autosi houkuttelevuutta GoMore:ssa. Se ei ainoastaan paranna näkyvyyttäsi hakutuloksissa, vaan tarjoaa myös vertaansa vailla olevaa mukavuutta vuokralaisille, mikä voi lisätä varauksiasi ja tulojasi. Muista ilmoittaa selkeästi kaikki toimitukseen liittyvät yksityiskohdat autosi listauksessa, jotta vuokraustapahtumat sujuvat.

Löysitkö tarvitsemasi?