Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Apua auton omistajille Keyless omistajan velvollisuudet GoMorella

Keyless omistajan velvollisuudet GoMorella

Keyless-auton omistajana GoMorella on sinun vastuullasi varmistaa, että ajoneuvosi pysyy vuokrauskelpoisena. Tähän kuuluu auton pitäminen hyvässä kunnossa ja mahdollisten ennalta havaittujen vaurioiden dokumentointi asianmukaisesti. Seuraavassa on yksityiskohtainen katsaus velvollisuuksiisi ja vaiheisiin, joita sinun tulisi noudattaa.

Auton valmiuden varmistaminen

  • Hyvän kunnon ylläpitäminen: Varmista jatkuvasti, että autosi on hyvässä käyttökunnossa. Säännölliset huollot ja tarkastukset ovat ratkaisevan tärkeitä, jotta vuokraajat voivat nauttia turvallisesta ja luotettavasta autosta.

  • Kirjoita olemassa olevat vauriot: Ennen kuin laitat autosi vuokralle, kirjoita kaikki olemassa olevat vauriot profiilisi "olemassa olevat vauriot" -osioon. Liitä mukaan selkeitä valokuvia ja yksityiskohtainen kuvaus kustakin vauriosta, jotta varmistat täydellisen avoimuuden ja vältät kiistat auton kunnosta vuokrauksen jälkeen.

Vuokrauksen jälkeiset velvollisuudet

  • Uusien vaurioiden ilmoittaminen: Jokaisen vuokrauksen jälkeen sinulla on 48 tuntia aikaa ilmoittaa kaikista uusista vaurioista, joita vuokraaja ei ole dokumentoinut autoa noudettaessa ja palautettaessa. Sinun on toimitettava valokuvatodisteet uusista vaurioista ja otettava yhteyttä GoMoren asiakaspalveluun välittömästi.

  • Vahinkojen todistaminen: Sinun vastuullasi on todistaa, että dokumentoimattomat vahingot ovat tapahtuneet vuokra-aikana, jos se ei käy ilmi vuokraajan valokuvista. Vuokraajien on otettava kattavat ja laadukkaat valokuvat ajoneuvosta kaikista kuvakulmista sekä nouto- että palautushetkellä.

Henkilöllisyyden todentaminen vuokrauksissa

  • Vuokraajan henkilöllisyyttä ei tarvitse todentaa: GoMore Keyless-vuokrauksissa vuokralaisen henkilöllisyyttä ei tarvitse todentaa henkilökohtaisesti. GoMore tarkistaa kaikkien vuokralaisten henkilöllisyyden manuaalisesti ennen ensimmäistä vuokrausta varmistaakseen alustan turvallisuuden ja luottamuksen.

Yhteenvetona

Keyless-auton omistajana oleminen GoMoressa tarkoittaa aktiivista toimintaa ajoneuvon ylläpitämiseksi ja mahdollisten ongelmien tarkkaa dokumentointia sujuvan vuokrausprosessin varmistamiseksi. Täyttämällä nämä velvollisuudet autat ylläpitämään korkeat palvelustandardit, vähennät mahdollisia ristiriitoja ja varmistat myönteisen kokemuksen sekä sinulle että vuokralaisillesi.

Löysitkö tarvitsemasi?