Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Apua auton omistajille Minimi- ja maksimivuokra-aika

Minimi- ja maksimivuokra-aika

Kun olet auton omistaja GoMore-verkkopalvelussa, asianmukaisen minimi- ja maksimivuokrausajan asettaminen ajoneuvollesi voi vaikuttaa merkittävästi vuokraustoimintaasi. Näiden asetusten avulla voit valvoa, kuinka kauan autoasi voi vuokrata kerrallaan, ja varmistaa, että se vastaa henkilökohtaisia käyttötarpeitasi ja samalla maksimoi ansaintamahdollisuudet. Seuraavassa on opas, joka auttaa sinua ymmärtämään ja asettamaan nämä asetukset tehokkaasti.

Minimi- ja maksimivuokra-ajan ymmärtäminen

Minimivuokrausaika

Minimivuokrausaika on lyhin aika, jonka autoa voi vuokrata. Se voi olla niinkin lyhyt kuin muutamasta tunnista useisiin päiviin, riippuen mieltymyksistäsi ja ennakoimastasi kysynnästä.

Maksimivuokra-aika

Maksimivuokra-aika on pisin aika, jonka annat autosi olla yhtäjaksoisesti vuokrattuna. Tämä ajanjakso voi vaihdella useista päivistä useisiin viikkoihin.

Minimi- ja maksimivuokra-ajan asettaminen

1. Siirry auton asetuksiin

  • Kirjaudu sisään GoMore-tilillesi ja valitse auto, jonka vuokra-aikoja haluat asettaa tai säätää.

2. Siirry varausasetuksiin

  • Siirry kohtaan "Autosi" ja etsi varausasetuksille omistettu osio, jossa voit asettaa sekä minimi- että maksimivuokrausjaksot.

3. Määritä ajanjaksot

  • Syötä haluamasi minimi- ja maksimivuokrausajat. Ota huomioon sellaiset tekijät kuin alueesi kysyntä, henkilökohtaiset menosi ja se, kuinka usein olet valmis hoitamaan auton luovutuksia.

4. Tallenna ja päivitä

  • Kun olet asettanut kaudet, tallenna muutokset. Nämä asetukset on hyvä tarkistaa määräajoin varmistaaksesi, että ne vastaavat edelleen tarpeitasi, ja mukauttaa niitä kausittaisen kysynnän tai saatavuuden muutosten perusteella.

Löysitkö tarvitsemasi?