Miten voimme auttaa?

Co-hostit

Vuokra-auton hallinta voi olla paljon helpompaa pienellä avulla. Siksi GoMore tarjoaa co-host ominaisuuden, jonka avulla voit jakaa vuokra-autosi hallinnointiin liittyvät tehtävät. Olipa kyse sitten varausten käsittelystä, yhteydenpidosta vuokralaisiin tai päivittäisten tehtävien, kuten siivouksen ja huollon, hoitamisesta, co-host voi auttaa keventämään taakkaa.

Mikä on co-host?

Co-host on henkilö, jonka valitset auttamaan autoprofiilisi hallinnoinnissa GoMore:ssa. Se voi olla siivousavustaja, joka käy Keyless-autoilla, kumppani, joka auttaa varausten ja viestien kanssa, tai kuka tahansa muu, jonka luotat avustavan vuokrausten toiminnoissa.

Käyttöoikeustasot

Voit määrittää kaksi eritasoista käyttöoikeustasoa co-hosteillesi:

  • ** Rajoitettu käyttöoikeus:** Sallii co-hostien suorittaa tiettyjä tehtäviä ilman täyttä tilin hallintaa.

  • Standardi käyttöoikeus: Antaa co-hosteille laajemmat mahdollisuudet hallita vuokrauksia.

Co-hostin lisääminen

Co-hostin lisääminen on yksinkertaista. Voit tehdä sen seuraavasti:

  1. Navigoi co-hostit: Mene GoMore-tililläsi kohtaan 'Autosi' -> 'Co-hostit'.

  2. Lisää sähköpostilla: Kirjoita sähköpostiosoite, joka on liitetty co-hostin GoMore-tiliin. Jos co-hostilla ei vielä ole tiliä, hänen on ensin luotava sellainen.

  3. Luottamus ja turvallisuus: Lisää vain sellaisia co-hosteja, jotka tunnet ja joihin luotat. Voit muuttaa tai peruuttaa heidän käyttöoikeutensa milloin tahansa.

Co-hostin toiminnan seuranta

Voit seurata co-hostin toimintaa varmistaaksesi, että he hoitavat vastuualueet odotetulla tavalla. Tämän ominaisuuden avulla voit nähdä autosi profiiliin tehdyt päivitykset, kuten valokuvien muutokset tai kalenteripäivitykset, mikä tarjoaa läpinäkyvyyttä ja ylläpitää vuokrauksen hallintaa.

Miksi käyttää co-hostia?

  • Tehokkuus: Co-hostit voivat auttaa hallinnoimaan varauksiasi tehokkaammin ja varmistaa nopeat vastaukset ja ajantasaiset kalenterit.

  • Mukavuus: Co-hostin avulla voit varmistaa, että autosi on valmiina jokaista vuokraajaa varten ilman, että olet henkilökohtaisesti läsnä jokaisessa luovutuksessa.

  • Joustavuus: Työmäärän jakamisen ansiosta voit laajentaa vuokraustoimintaasi uhraamatta palvelun laatua tai henkilökohtaista aikaasi.

Hyödyntämällä GoMore:n co-host ominaisuutta voit tehostaa vuokra-autojesi hallintaa ja tehdä prosessista sujuvamman ja tehokkaamman. Halusitpa sitten laajentaa vuokrausliiketoimintaasi tai tarvitsit vain apua nykyisen työmäärän kanssa, co-host voi olla korvaamaton voimavara.

Löysitkö tarvitsemasi?