Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Apua auton omistajille 10 vinkkiä vuokramäärien kasvattamiseen GoMoressa

10 vinkkiä vuokramäärien kasvattamiseen GoMoressa

Varausten ja tulojen maksimoiminen GoMoressa edellyttää strategista hinnoittelua, saatavuuden hallintaa ja autosi houkuttelevuuden lisäämistä. Seuraavassa on kymmenen tärkeää vinkkiä, joiden avulla saat enemmän varauksia:

1. Hanki GoMore Keyless

 • Paranna saavutettavuutta: Asenna autoon Keyless-laite, jotta vuokralaiset pääsevät autoosi ilman sinun läsnäoloa. Tämä tekee varauksista kätevämpiä ja houkuttelevampia.

 • Lisää vuokramääriä: Keyless-autoja vuokrataan 4-5 kertaa enemmän kuin ilman Keyless-laitetta varustettuja autoja, koska niiden käyttö on helppoa ja joustavaa sekä omistajille että vuokralaisille.

2. Kilpailukykyinen hinnoittelu

 • Seuraa hinnoitteluehdotuksia: Hyödynnä GoMoren markkina-analyysiin perustuvia, huolellisesti laskettuja hinnoitteluehdotuksia varmistaaksesi, että autosi on kilpailukykyisesti hinnoiteltu.

 • Dynaaminen hinnoittelu: Ota käyttöön dynaaminen hinnoittelu, joka säätää hintasi automaattisesti kysynnän mukaan ja takaa korkeammat tulot korkean sesongin aikaan ja enemmän varauksia hiljaisina aikoina.

3. Laadukkaat valokuvat

 • Parempi näkyvyys: Lataa selkeitä, laadukkaita valokuvia autostasi useista eri kuvakulmista, sekä sisältä että ulkoa. Hyvin kuvatut autot ovat etusijalla hakutuloksissa ja saavat enemmän varauksia.

4. Aktivoi pikavaraus

 • Lisää varausten tehokkuutta: Ota pikavaraukset käyttöön, jotta varaukset hyväksytään automaattisesti autosi saatavuuden perusteella. Tämä ominaisuus parantaa merkittävästi näkyvyyttäsi ja houkuttelevuuttasi vuokralaisille.

5. Luo informatiivinen autoprofiili

 • Tarkat kuvaukset: Anna kattava kuvaus autosi ominaisuuksista, mukavuuksista ja mahdollisista erikoisvarusteista, kuten lastenistuimista tai pyörätelineistä. Mitä enemmän tietoa on saatavilla, sitä paremmin vuokralaiset voivat arvioida autosi sopivuutta heidän tarpeisiinsa.

6. Joustava vuokrapituus

 • Aseta minimi- ja maksimikesto: Tarjoa niinkin lyhyt minimivuokra-aika kuin 1 tunti, jotta voit vedota laajempaan joukkoon vuokralaisia.

7. Pidä kalenteri ajan tasalla

 • Näytä saatavuus: Päivitä autosi saatavuuskalenteri säännöllisesti, jotta se kertoo tarkasti, milloin autosi on vuokrattavissa. Tämä auttaa ehkäisemään tarpeettomia kyselyitä ja parantaa hyväksymisprosenttiasi.

8. Ylläpidä korkeaa hyväksymisprosenttia

 • Boostaa näkyvyyttä: Tavoittele mahdollisimman monen varauksen hyväksymistä. Korkeampi hyväksymisaste parantaa näkyvyyttäsi hakutuloksissa ja houkuttelee enemmän potentiaalisia vuokralaisia.

9. Nopea vastausaika

 • Vastaa nopeasti: Vastaaminen vuokrapyyntöihin parantaa vastausaikaprosenttiasi, parantaa autosi sijoitusta hakutuloksissa ja lisää sen todennäköisyyttä tulla vuokratuksi.

10. Käytä boost-toimintoa

 • Lisää näkyvyyttä: Hyödynnä Boost-ominaisuutta parantaaksesi autosi näkyvyyttä hakutuloksissa, mikä on erityisen hyödyllistä, kun olet uusi GoMoressa tai korkean sesongin aikaan.

Noudattamalla näitä vinkkejä voit lisätä huomattavasti mahdollisuuksiasi saada enemmän varauksia ja ansaita enemmän autonvuokrauksesta GoMoressa. Jos haluat lisää neuvoja ja henkilökohtaista tukea, älä epäröi ottaa yhteyttä tiimiimme.

Löysitkö tarvitsemasi?