Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Apua auton omistajille 10 vinkkiä vuokramäärien kasvattamiseen GoMoressa

10 vinkkiä vuokramäärien kasvattamiseen GoMoressa

Varausten ja tulojen maksimoiminen GoMore:ssa edellyttää strategista hinnoittelua, saatavuuden hallintaa ja autosi houkuttelevuuden lisäämistä. Seuraavassa on kymmenen tärkeää vinkkiä, joiden avulla saat enemmän varauksia:

1. Hanki GoMore Keyless

 • ** Paranna saavutettavuutta:** Asenna autoon Keyless-laite, jotta vuokralaiset pääsevät autoosi ilman sinun läsnäoloa. Tämä tekee varauksista kätevämpiä ja houkuttelevampia.

 • Lisää vuokramääriä: Keyless-autoja vuokrataan 4-5 kertaa enemmän kuin ilman Keyless-laitetta varustettuja autoja, koska niiden käyttö on helppoa ja joustavaa sekä omistajille että vuokralaisille.

2. Kilpailukykyinen hinnoittelu

 • Seuraa hinnoitteluehdotuksia: Hyödynnä GoMore:n markkina-analyysiin perustuvia, huolellisesti laskettuja hinnoitteluehdotuksia varmistaaksesi, että autosi on kilpailukykyisesti hinnoiteltu.

 • ** Dynaaminen hinnoittelu: Ota käyttöön dynaaminen hinnoittelu, joka säätää hintasi automaattisesti kysynnän mukaan ja takaa korkeammat tulot korkean sesongin aikaan ja enemmän varauksia hiljaisina aikoina.

3. Laadukkaat valokuvat

 • Parempi näkyvyys: Lataa selkeitä, laadukkaita valokuvia autostasi useista eri kuvakulmista, sekä sisältä että ulkoa. Hyvin kuvatut autot ovat etusijalla hakutuloksissa ja saavat enemmän varauksia.

4. Aktivoi pikavaraus

 • Lisää varausten tehokkuutta: Ota pikavaraukset käyttöön, jotta varaukset hyväksytään automaattisesti autosi saatavuuden perusteella. Tämä ominaisuus parantaa merkittävästi näkyvyyttäsi ja houkuttelevuuttasi vuokralaisille.

5. Luo informatiivinen autoprofiili

 • Tarkat kuvaukset: Anna kattava kuvaus autosi ominaisuuksista, mukavuuksista ja mahdollisista erikoisvarusteista, kuten lastenistuimista tai pyörätelineistä. Mitä enemmän tietoa on saatavilla, sitä paremmin vuokralaiset voivat arvioida autosi sopivuutta heidän tarpeisiinsa.

6. Joustava vuokrapituus

 • ** Aseta minimi- ja maksimikesto:** Tarjoa niinkin lyhyt minimivuokra-aika kuin 1 tunti, jotta voit vedota laajempaan joukkoon vuokralaisia.

7. Pidä kalenteri ajan tasalla

 • Näytä saatavuus: Päivitä autosi saatavuuskalenteri säännöllisesti, jotta se kertoo tarkasti, milloin autosi on vuokrattavissa. Tämä auttaa ehkäisemään tarpeettomia kyselyitä ja parantaa hyväksymisprosenttiasi.

8. Ylläpidä korkeaa hyväksymisprosenttia

 • Boostaa näkyvyyttä: Tavoittele mahdollisimman monen varauksen hyväksymistä. Korkeampi hyväksymisaste parantaa näkyvyyttäsi hakutuloksissa ja houkuttelee enemmän potentiaalisia vuokralaisia.

9. Nopea vastausaika

 • Vastaa nopeasti: Vastaaminen vuokrapyyntöihin parantaa vastausaikaprosenttiasi, parantaa autosi sijoitusta hakutuloksissa ja lisää sen todennäköisyyttä tulla vuokratuksi.

10. Käytä boost-toimintoa

 • Lisää näkyvyyttä: Hyödynnä Boost-ominaisuutta parantaaksesi autosi näkyvyyttä hakutuloksissa, mikä on erityisen hyödyllistä, kun olet uusi GoMore:ssa tai korkean sesongin aikaan.

Noudattamalla näitä vinkkejä voit lisätä huomattavasti mahdollisuuksiasi saada enemmän varauksia ja ansaita enemmän autonvuokrauksesta GoMore:ssa. Jos haluat lisää neuvoja ja henkilökohtaista tukea, älä epäröi ottaa yhteyttä tiimiimme.

Löysitkö tarvitsemasi?