Miten voimme auttaa?

Tukikeskus Autonvuokraus Apua auton omistajille Lisävarusteiden tarjoaminen auton mukana

Lisävarusteiden tarjoaminen auton mukana

Auton omistajana GoMoressa sinulla on mahdollisuus lisätä vuokra-autosi houkuttelevuutta tarjoamalla lisävarusteita. Esimerkiksi lastenistuimet, kattolaatikot ja pyörätelineet voivat parantaa merkittävästi asiakkaidesi vuokrauskokemusta ja mahdollisesti lisätä tulojasi. Näin voit hallita ja tarjota lisävarusteita tehokkaasti:

Lisävarusteiden lisääminen ja hallinta

Miten lisävarusteita lisätään

  1. Siirry auton asetuksiin: Kirjaudu sisään GoMore-tilillesi ja siirry kohtaan Autosi.

  2. Hallitse autoasi: Valitse auto, johon haluat lisätä varusteita, ja siirry kohtaan Auto > Lisävarusteet.

  3. Määritä yksityiskohdat: Täällä voit lisätä, muokata ja määrittää lisävarusteita, joita haluat tarjota autoosi.

Hinnan asettaminen

  • Hinnoittelun hallinta: Sinä päätät lisävarusteiden hinnan. Voit valita, veloitatko siitä vai tarjoatko sen ilmaiseksi.

  • Hinnoittelu arvon mukaisesti: Aseta hinta, joka heijastaa varusteiden ikää ja kuntoa. Muista hinnoitella kilpailukykyisesti, jotta autosi pysyy houkuttelevana potentiaalisille vuokraajille.

  • Hintakatot: Joissakin tapauksissa GoMore ottaa lisävarusteille käyttöön hintakaton pidemmille vuokraksille varmistaakseen, että kokonaisvuokraushintasi pysyy kilpailukykyisenä.

Palvelumaksu

  • Palvelumaksu: Lisävarusteista saataviin tuloihin sovelletaan 20 %:n palvelumaksua GoMoren toimesta, joka on samanlainen kuin kaikista muista autonvuokrauksen tuloista perittävä maksu.

Lisää ilmoitukseen varustetietoja

Kuvaukset ja valokuvat

  • Tarjoa yksityiskohtia: Jotta vuokraajat voivat tehdä tietoon perustuvia päätöksiä, lisää yksityiskohtainen kuvaus lisävarusteista. Selitä hyödyt ja kaikki tärkeät käyttötiedot.

Lisävarusteiden tarjoamisen edut

  • Lisävarusteiden tarjoaminen: Lisävarusteiden tarjoaminen voi tehdä ilmoituksestasi houkuttelevamman erityisesti vuokraajille, joilla on erityistarpeita, kuten perheille, jotka tarvitsevat lastenistuimia, tai matkailijoille, jotka haluavat tutustua alueeseen pyörällä.

  • Lisääntyneet tulot: Tarjoamalla maksullisia varusteita voit lisätä kokonaistulojasi jokaisesta vuokrauksesta.

  • Kilpailuetu: Enemmän arvoa ja mukavuutta tarjoavat tarjoukset menestyvät yleensä paremmin varausten ja asiakastyytyväisyyden suhteen.

Tarjoamalla lisävarusteita voit paitsi parantaa vuokraajien vuokrauskokemusta myös erottaa autosi muista GoMoressa olevista. Tämä voi johtaa useampiin varauksiin, suurempiin tuloihin ja tyytyväisiin vuokralaisiin, jotka palaavat todennäköisemmin ja suosittelevat autoasi muille.

Löysitkö tarvitsemasi?

Muita kysymyksiä?

Ota yhteyttä