Miten voimme auttaa?

Tukikeskus Autonvuokraus Apua auton omistajille Paranna autosi näkyvyyttä boostin avulla

Paranna autosi näkyvyyttä boostin avulla

GoMoressa auton omistajana erottuminen kilpailijoista on avainasemassa, kun haluat lisätä varauksiasi ja maksimoida vuokratulosi. Tässä kohtaa Boost -ominaisuus tulee mukaan kuvaan. Boostaus on työkalu, joka on suunniteltu parantamaan autoilmoituksesi näkyvyyttä ja houkuttelemaan lisää potentiaalisia vuokralaisia. Tässä on lyhyt katsaus sen toimintaan ja siihen, miksi sen käyttöä kannattaa harkita.

Mikä on boostaus?

Boostaus on GoMoren tarjoama myynninedistämistyökalu, joka auttaa nostamaan autosi listausta hakutuloksissa ja selaussivuilla. Boostauksella autosi ilmoitus saa enemmän näkyvyyttä, mikä voi lisätä merkittävästi autosi varausmahdollisuuksia.

Boostin käytön edut

  • Lisääntynyt näkyvyys: Autosi näkyy korkeammalla hakutuloksissa, mikä tarkoittaa, että se on yksi ensimmäisistä vaihtoehdoista, jotka potentiaaliset vuokralaiset näkevät.

  • Kohdistettu näkyvyys: Boostaus varmistaa sen, että autosi huomaavat käyttäjät, jotka ovat todennäköisimmin kiinnostuneita sen vuokraamisesta heidän hakukäyttäytymisensä ja mieltymystensä perusteella.

  • Lisää varauksia: Parempi näkyvyys johtaa varausten lisääntymiseen, mikä auttaa sinua saamaan enemmän tuloja vuokra-autostasi.

Kuinka boostata autoasi

  1. Kirjaudu sisään tilillesi: Siirry omistajaprofiiliisi GoMoressa.

  2. Valitse autosi: Valitse autoluettelostasi se auto, jonka näkyvyyttä haluat tehostaa.

  3. Boostin ottaminen käyttöön: Seuraa ohjeita aktivoidaksesi boostin valitsemallesi autolle. Sinun on valittava, kuinka kauan haluat boostin kestävän ja vahvistettava tähän palveluun liittyvä maksu.

Huomioita

Vaikka Boostaus on maksullinen ominaisuus, tähän investointi voi olla kannattavaa, erityisesti korkean sesongin aikana tai kun lisäät uuden auton alustalle. Se on suunniteltu auttamaan autoilmoitustasi saavuttamaan laajemman yleisön, mikä lisää vuokrausmahdollisuuksiasi.

Jos haluat maksimoida varaukset ja varmistaa, että autosi erottuu kilpailijoista, harkitse Boostin käyttöä GoMoressa. Se on tehokas tapa parantaa autosi näkyvyyttä ja houkutella lisää vuokralaisia, mikä viime kädessä lisää ansaintamahdollisuuksiasi.

Löysitkö tarvitsemasi?

Muita kysymyksiä?

Ota yhteyttä