Miten voimme auttaa?

Kestoalennukset

Auton omistajana GoMore-palvelussa on tärkeää tarjota autosi kilpailukykyisin hinnoin houkutellaksesi vuokraajia, erityisesti verrattuna perinteisiin vuokraamoihin. Auttaaksemme sinua tässä, tarjoamme automaattisen kestoalennuksen yli päivän kestäville peräkkäisille vuokrauspäiville. Tässä on opas, joka auttaa sinua ymmärtämään ja hyödyntämään kestoalennusta auton vetovoiman parantamiseksi.

Mikä on kestoalennus?

Kestoalennuksia sovelletaan automaattisesti vuokraushintoihin, jotta vuokra-autosi olisi houkuttelevampi pidempiä varauksia varten. Tämän hinnoittelustrategian tarkoituksena on tehdä autostasi kilpailukykyinen ja houkutteleva ja kannustaa vuokraajia valitsemaan autosi pidemmäksi ajaksi.

Miten kestoalennukset toimivat

Automaattinen mukautus

  • Yhtäjaksoiset päivät: Alennusta sovelletaan varauksiin, jotka kestävät useamman kuin yhden peräkkäisen päivän.

  • Vaihtelevat alennukset: Alennuksen suuruus voi vaihdella vuokrauksen pituudesta ja tietyistä vuodenajoista riippuen.

Kausivaihtelut

  • Korkean kysynnän kaudet: Ruuhka-aikoina, kuten tiettyjen juhlapyhien aikana, jolloin kysyntä on suurta, kausialennus voi olla vähemmän merkittävä. Tämä johtuu siitä, että vuokrausmahdollisuudet ovat näinä aikoina suuremmat.

  • ** Huippukausien ulkopuolella: Sitä vastoin hiljaisempina aikoina saatetaan soveltaa suurempaa alennusta, jotta autosi pysyy kilpailukykyisenä, kun potentiaalisia vuokraajia on vähemmän.

Esimerkkejä sovelletuista alennuksista

Vaikka tarkat alennukset voivat vaihdella, tässä on yleisiä esimerkkejä siitä, miten ne voivat rakentua:

  • Kahdesta kolmeen päivään: Vaatimaton alennus, jolla houkutellaan lyhytaikaisia vuokralaisia, jotka etsivät viikonloppulomaa.

  • Yksi viikko: Merkittävämpi alennus viikon mittaisille vuokrasopimuksille, jotka houkuttelevat lomailijoita tai liikemiehiä.

  • Moneen viikkoon: Suurimmat alennukset, jotka on suunnattu pitkäaikaiskäyttäjille, jotka saattavat olla alueella pitkiä työ- tai vapaa-ajanjaksoja.

Hinnoittelun hallinta

Päivittäiset hinnanmuutokset

Voit hallita päivittäistä vuokrahintaasi, jota voit säätää kysyntäodotuksiesi mukaan:

  • Suositut ajat: Saatat haluta nostaa päivähintaa viikonloppuisin, juhlapyhinä tai muina aikoina, jolloin kysyntä on suurta

  • "Autosi" -osiossa: Päivittäisen hinnan säätöjä voi tehdä GoMore-tilisi "Autosi" -osiossa olevan "Hinnoittelu"-välilehden alla.

Ei-muutettavat jaksoalennukset

On tärkeää huomata, että vaikka voit säätää päivähintaa, itse jaksoalennuksen prosenttiosuus on GoMoren mukaan kiinteä, eikä sitä voi suoraan muuttaa. Tämä käytäntö takaa oikeudenmukaisuuden ja johdonmukaisuuden koko alustalla ja tarjoaa vuokralaisille läpinäkyvän hinnoittelun samalla, kun se lisää autosi vuokrausten määrää.

Löysitkö tarvitsemasi?