Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Apua auton omistajille Vuokrauksen aikana syntyneiden sakkojen käsittely GoMoressa

Vuokrauksen aikana syntyneiden sakkojen käsittely GoMoressa

Auton omistajana GoMore palvelussa on tärkeää tietää vastuusi ja menettelyt, joita on noudatettava, jos autosi vuokralainen saa pysäköinti- tai ylinopeussakon vuokra-aikana tai sen jälkeen. Asianmukainen viestintä ja selkeät ohjeet voivat merkittävästi vähentää tällaisten ongelmien todennäköisyyttä. Seuraavassa kerrotaan, mitä sinun on tiedettävä, jotta voit hallita näitä tilanteita tehokkaasti.

Vuokralaisen vastuu sakoista

Vuokralaiset ovat vastuussa kaikista sakoista, jotka syntyvät vuokra-ajan aikana ja mahdollisesti sen jälkeen. Tähän kuuluvat pysäköinti- ja ylinopeussakot. Omistajana sinun on ilmoitettava tämä vastuu selkeästi vuokralaiselle ennen vuokrauksen alkamista.

Selkeiden pysäköintitietojen antamisen tärkeys

Jotta minimoitaisiin mahdollisuus, että vuokralaisesi saa pysäköintivirhemaksun, on tärkeää antaa yksityiskohtaiset pysäköintitiedot:

 • Pysäköintipaikka ja -määräykset: Määritä selkeästi, mihin auto on pysäköity, ja huomioi mahdolliset lupavaatimukset tai pysäköintirajoitukset. Tämä voi sisältää kadunpuhdistusaikataulut, vain luvanvaraiset alueet ja rajoitetut aukioloajat.

 • Tarkat ohjeet: Tarjoa selkeät ja yksityiskohtaiset ohjeet pysäköintisäännöistä ajoneuvon tavanomaisten pysäköintipaikkojen alueella ja kaikilla tiedossa olevilla alueilla, joille he saattavat matkustaa. Varmistamalla, että vuokralaiset ovat hyvin perillä asioista, voidaan estää väärinkäsitykset ja aiheettomat sakot.

Vaiheet, joita on noudatettava, jos sakko saadaan

Sisäinen selvitys

Sinä ja vuokralainen voitte aina sopia sakon tai sakon sisäisesti. Vuokralainen on kuitenkin edelleen vastuussa kaikista sakkoon liittyvistä myöhästymismaksuista, jos hän ei maksa sakkoa eräpäivään mennessä, edellyttäen, että olet ilmoittanut hänelle sakosta.

Menettely sakkojen käsittelyssä

 1. Maksa sakko:

  • Jotta vältät ylimääräiset myöhästymismaksut tai muistutukset, sinun, omistajan, on suositeltavaa maksaa sakko aluksi.
 2. Ilmoita lisäkuluista:

  • Kun olet maksanut sakon, täytä lisäkuluja koskeva lomake. Tämä löytyy autosi profiilista navigoimalla kohtaan Hallitse autoa > Vahingot ja ilmoitukset > Ilmoita lisäkustannuksista tai mene vain vastuullisen vuokraajan vuokraamoon.
  • GoMore siirtää sakon määrän sitten profiiliisi, josta voit siirtää sen pankkitilillesi.
 3. GoMore jatkokäsittelee vuokralaisen kanssa:

  • Kun olet ilmoittanut ja maksanut sakon, GoMore ottaa vastuulleen asian jatkokäsittelyn vuokralaisen kanssa varmistaakseen, että saat sakon takaisin.

Dokumentointi ja viestintä

 • Tallenteiden säilyttäminen: Säilytä kaikki sakkomaksuun liittyvät tallenteet ja kuitit. Tämä sisältää itse sakkolapun, maksutositteen ja kaiken sakkolappua koskevan viestinnän vuokralaisen kanssa.

Yhteenvetona

Yksityiskohtaisten pysäköintitietojen antaminen on ennakoiva toimenpide, joka voi merkittävästi vähentää pysäköintirikkomusten riskiä. Hoitamalla pysäköinti- ja ylinopeussakot ripeästi ja GoMoren ohjeiden mukaisesti suojaudut turhilta kustannuksilta ja varmistat, että vastuut on selkeästi määritelty ja niitä noudatetaan. Tämä lähestymistapa ei ainoastaan pidä hallinnolliset asiat järjestyksessä, vaan myös ylläpitää oikeudenmukaisuutta ja vastuullisuutta GoMoren vuokratapahtumissa.

Löysitkö tarvitsemasi?