Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Apua auton omistajille Kuinka lisäät pysäköintiohjeet auton ilmoitukseen

Kuinka lisäät pysäköintiohjeet auton ilmoitukseen

Auton omistajana GoMoressa on tärkeää varmistaa, että vuokraajat tietävät tarkalleen, mihin ja miten auto pysäköidään, jotta vuokraus sujuu ongelmitta. Näin lisäät selkeät pysäköintiohjeet autosi profiiliin:

Lisää pysäköintiosoitteesi

  • Mihin se on pysäköity: Määritä tarkka paikka, johon autosi on yleensä pysäköity. Tämä osoite näytetään vuokraajalle, kun varaus on vahvistettu.

Määritä pysäköintipaikan tyyppi

  • Varattu pysäköintipaikka: Jos autollesi on varattu paikka, valitse 'Varattu'. Tämä selventää, että auto on aina samalla paikalla.

  • Julkinen pysäköintipaikka: Jos autollasi ei ole varattua paikkaa ja se pysäköidään julkiselle alueelle, valitse 'Julkinen'. Tämä osoittaa, että auto on pysäköity läheiselle julkiselle paikalle.

Anna noutotiedot

  • Noutotiedot: Ilmoita kaikki erityisohjeet tai yksityiskohdat, jotka vuokralaisen tulisi huomioida autoa noutaessaan. Nämä tiedot auttavat vuokraajaa valmistautumaan, ja ne voivat sisältää yksityiskohtia pysäköintialueelle pääsystä tai erityisiä pysäköintipaikan yksityiskohtia.

Sisällytä palautustiedot

  • Palauttamista koskevat tiedot: Anna myös ohjeet auton palautukseen. Mainitse, jos erityisiä pysäköintisääntöjä on noudatettava, kuten pysäköintiä tietyille alueille tai vastaavaa.

Miten nämä tiedot lisätään GoMore-profiiliin?

  1. Kirjaudu tilillesi: Kirjaudu GoMore-tilillesi.

  2. Mene autoprofiiliisi: Siirry auton ilmoitukseen, jonka haluat päivittää.

  3. Muokkaa pysäköintiasetuksia: Etsi pysäköintitietoja koskeva kohta ja päivitä kenttiin tarvittavat tiedot pysäköintiosoitteesta, paikan tyypistä, nouto- ja palautusohjeista.

  4. Tallenna muutokset: Varmista, että kaikki tiedot ovat oikeita ja täydellisiä, ja tallenna muutokset päivittääksesi listasi.

Ilmoittamalla nämä pysäköintiin liittyvät näkökohdat selkeästi autosi profiilissa autat varmistamaan, että vuokralaisilla on kaikki tarvittavat tiedot, jotta vuokraus voi alkaa ja päättyä vaivattomasti. Tämä selkeys voi parantaa merkittävästi vuokrauskokemusta ja vähentää pysäköintiongelmien tai sakkojen todennäköisyyttä.

Löysitkö tarvitsemasi?