Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Apua auton omistajille Miten nostat GoMore-tulot omalle tilillesi

Miten nostat GoMore-tulot omalle tilillesi

Auton omistajana GoMoressa vuokratulojen hallinta on olennainen osa autonvuokrauksen kokemusta. Tämä opas tarjoaa suoraviivaisen tavan käyttää ja siirtää tulojasi GoMoresta henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

1. Kirjaudu tilillesi

Kirjaudu ensin GoMore-tilillesi. Täällä hallinnoit kaikkia vuokrauksiisi liittyviä yksityiskohtia, mukaan lukien toteutuneiden varausten seuranta ja tulojesi tarkastelu.

2. Nosta vuokratulot

  • Siirry tilisi Maksut-osioon. Täältä löydät kohdan ansioiden nostoa varten. Klikkaa "Nosta ansiot" siirtyäksesi eteenpäin.

  • Sinua pyydetään syöttämään summa, jonka haluat nostaa. Voit valita, haluatko siirtää tietyn summan vai kaikki käytettävissä olevat tulosi.

3. Anna pankkitilisi tiedot

  • Jos nostat ansioita ensimmäistä kertaa, sinun on lisättävä pankkitilisi tiedot. Varmista, että tiedot ovat oikein, jotta vältät viivästykset siirtoprosessissa.

  • Seuraavia maksuja varten tallennamme pankkitietosi. Tarkista kuitenkin aina, että tiedot ovat oikein ja ajan tasalla, ennen kuin vahvistat maksun.

4. Vahvista maksu

  • Kun olet syöttänyt tai tarkistanut pankkitietosi, vahvista tulojen nostaminen painamalla "Nosta"

  • GoMore maksaa ansiot joka tiistai tai torstai klo 13:00. Rahojen saapuminen tilillesi voi vaihdella pankkisi käsittelyajoista riippuen, mutta kestää yleensä 1-3 pankkipäivää.

Noudattamalla näitä vaiheita voit hallita tulojasi tehokkaasti ja varmistaa, että vuokratulosi siirtyvät pankkitilillesi nopeasti. Jos kohtaat ongelmia tai tarvitset lisäapua, GoMoren asiakastuki on valmis auttamaan sinua.

Löysitkö tarvitsemasi?