Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Apua vuokralaisille Auton palauttaminen myöhässä ja aikaisin vuokralaisena GoMoressa

Auton palauttaminen myöhässä ja aikaisin vuokralaisena GoMoressa

Vuokra-auton palauttaminen ajoissa on tärkeää häiriöiden ja lisämaksujen välttämiseksi. Jos epäilet, ettet ehdi palauttamaan autoa aikataulun mukaisesti tai jos huomaat voivasi palauttaa sen suunniteltua aikaisemmin, GoMore tarjoaa vaihtoehtoja näihin tilanteihin. Tässä on opas siitä, miten myöhästyneitä ja aikaistettuja palautuksia käsitellään ja mitä on odotettavissa.

Sinun velvollisuutesi vuokralaisena

Auton palauttaminen ajoissa

 • Palauta auto ajallaan: Olet vastuussa vuokra-auton palauttamisesta ajallaan sopimuksen mukaisesti. Jos huomaat myöhästyväsi tai voit palauttaa auton etuajassa, on tärkeää toimia nopeasti, jotta mahdolliset epäselvyydet ja lisäkustannukset jäävät mahdollisimman pieniksi.

Vuokra-ajan pidentäminen

 • Pidennyksen pyytäminen: Jos tarvitset autoa pidempään kuin alun perin oli suunniteltu, voit pyytää pidennystä GoMore-sovelluksen kautta. Siirry 'pidennä vuokra-aikaa' -toimintoon käynnissä olevan vuokrauksen tiedoista. Muista, että pidennyksiä voi pyytää vasta sen jälkeen, kun vuokra-aika on alkanut.

Auton palauttaminen ennenaikaisesti

 • Ei hyvityksiä ennenaikaisista palautuksista: Jos päätät palauttaa auton sovittua ajankohtaa aikaisemmin, ota huomioon, että GoMore ei anna hyvityksiä käyttämättömästä vuokra-ajasta. On tärkeää suunnitella vuokra-aika tarkasti, jotta vältät käyttämättömän ajan maksamisen.

Mitä tapahtuu, jos palautat auton myöhässä?

Pidennyspyynnöt

 • Pyynnön lähettäminen: Kun pyydät vuokra-ajan pidennystä, auton omistaja saa automaattisen ilmoituksen ja voi joko hyväksyä tai hylätä pyyntösi.

 • Hyväksyntää odotellessa: Muista, että vuokrauksenpidennys on voimassa vain, jos omistaja hyväksyy sen. Jos omistaja ei hyväksy pidennystä, sinun on palautettava auto alun perin sovittuna ajankohtana. Jos auto palautetaan liian myöhään, vuokrauksesta peritään myöhästymismaksu.

Myöhästymismaksut

 • Maksut:

 • 0-15 minuuttia myöhässä: Ensimmäiset 15 minuuttia toimivat puskuriaikana, jolloin myöhästymismaksua ei peritä.

 • 15 minuutista 24 tuntiin myöhässä: Maksu on 0,7 % auton vuorokausihinnasta (mukautettu dynaamisen hinnoittelun mukaisesti) per minuutti, mukaan lukien ensimmäiset 15 minuuttia.

 • Yli 24 tuntia myöhässä: Myöhästymismaksu veloitetaan ensimmäiseltä 24 tunnilta ja lisäksi veloitetaan auton päivähinta jokaiselta alkaneelta myöhästymispäivältä sekä vuokrausehtojemme mukainen hallinnollinen maksu.

 • Maksun maksaminen: Näiden maksujen tarkoituksena on korvata auton omistajalle myöhässä palautuneesta vuokrauksesta aiheutuva haitta ja mahdolliset menetykset. Maksut veloitetaan suoraan tilillesi lisäämältäsi maksutavaltasi.

Näin vältät myöhästymismaksut

 • Suunnittele etukäteen: Varaa aina ylimääräistä aikaa odottamattomien viivästysten varalta ja tarkista liikenneolosuhteet ennen paluutasi.

 • Ota yhteyttä nopeasti: Jos viivästyksiä ei voida välttää, ilmoita niistä auton omistajalle ja GoMore asiakastukeen mahdollisimman pian.

Mitä tehdä, jos olet eri mieltä maksusta?

 • Erimielisyyksien ratkaiseminen: Jos uskot, että myöhästymismaksu on peritty väärin, ota yhteyttä GoMore 24 tunnin kuluessa vuokra-ajan päättymisestä ja riitauta maksu. Varaudu toimittamaan todisteita väitteesi tueksi.

Löysitkö tarvitsemasi?