Miten voimme auttaa?

Tukikeskus Autonvuokraus Apua vuokralaisille Yritysomisteisten autojen vuokrauksien aikainen vakuutus GoMorella

Yritysomisteisten autojen vuokrauksien aikainen vakuutus GoMorella

Kun vuokraat yritysomisteisen auton GoMoresta, on tärkeää huomioida, että vakuutus- ja tiepalveluehdot eroavat yksityisautojen vuokrausehdoista. Seuraavassa on lyhyt katsaus, joka auttaa sinua tutustumaan alustallamme tapahtuvan yritysvuokrauksen vakuutusturvan erityispiirteisiin.

Yritysomisteisten autojen vakuutusturva

Auton omistajan tarjoama vakuutus

Vuokraamasi yritysomisteinen ajoneuvo ei kuulu GoMoren yksityisen vuokraamon vakuutukseen, vaan auton omistajan yritysvakuutuksen piiriin.

Mitä tämä vakuutus kattaa?

  • Kattava vakuutus: Omistajan vakuutus tarjoaa täyden vastuuvakuutuksen ja kaskovakuutuksen, kuten vuokratessasi yksityisomistuksessa olevaa autoa GoMorella.

  • Tienvarsiapu: Omistajan vakuutukseen sisältyy 24/7 tiepalvelu. Tämä palvelu on saatavilla ilman lisämaksua, ja sitä voi käyttää milloin tahansa, mikä takaa, että apua on aina saatavilla ajoneuvon rikkoutuessa tai hätätilanteessa. Tiepalvelun tiedot annetaan vuokrausvarauksenne yhteydessä.

Ylimääräiset maksut

  • Vastuu omavastuusta: Mahdolliset omavastuumaksut, jotka ovat kustannuksia, jotka vuokraaja joutuu maksamaan korvaustapauksessa, määrittää ja veloittaa yritysauton omistaja. GoMore voi avustaa yritysauton omistajaa omavastuuosuuden perimisessä, jos vuokrauksen aikana aiheutuu vahinkoja.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisäselvityksiä yritysvuokrauskäytännöistä, ota rohkeasti yhteyttä asiakastukitiimiimme.

Löysitkö tarvitsemasi?

Muita kysymyksiä?

Ota yhteyttä