Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Apua vuokralaisille Polttoainekustannukset GoMore vuorauksissa

Polttoainekustannukset GoMore vuorauksissa

Kuka vastaa polttoainekustannuksista?

Kun vuokraat auton GoMoren kautta, on tärkeää tietää, miten polttoainekulut hoidetaan, jotta vuokraus sujuu sujuvasti ja oikeudenmukaisesti molemmille osapuolille.

Vastuu polttoainekustannuksista

  • Vuokraajan vastuulla: Vuokraajana olet vastuussa polttoainekustannuksista vuokra-aikana. Sinun velvollisuutenasi on palauttaa auto samalla polttoainetasolla kuin siinä oli vuokrauksen alkaessa tai muuten maksaa puuttuva polttoaine.

Miten polttoainetaso rekisteröidään?

Vuokrauksen alussa ja lopussa.

  • Polttoainetaso alussa: Kun otat auton vastaan, omistajan on kirjattava nykyinen polttoainetaso vuokrasopimukseen. Näin varmistetaan, että sekä sinä että omistaja olette yhtä mieltä polttoainemäärästä ennen auton käytön aloittamista.

  • Vuokrauksen päättyminen: Samaa menettelyä sovelletaan, kun auto palautetaan. Polttoainetaso on tarkistettava ja kirjattava vuokrasopimukseen sen varmistamiseksi, että se vastaa alkuperäistä tasoa.

Keyless -vuokrausien polttoainekustannukset

  • Automaattinen rekisteröinti: Useimmat Keyless-autot ilmoittavat polttoainetason automaattisesti vuokrasopimukseen, mikä helpottaa prosessia. Jos auto ei ilmoita polttoainetasoa automaattisesti tai jos ilmoitettu taso on virheellinen, sinun on päivitettävä oikeat tiedot manuaalisesti GoMore-sovelluksessa.

Polttoainetasojen poikkeamien käsittely

Keyless -vuokrauksissa

  • Automaattiset veloitukset ja hyvitykset: Samoin kuin perinteisissä vuokrauksissa, kaikki polttoainetasojen poikkeamat käsitellään automaattisesti vuokraehtojen mukaisesti. Jos auto palautetaan vähemmällä polttoaineella, sinulta veloitetaan puuttuvan polttoaineen summa ja hyvitetään auton omistajan GoMore-maksuihin. Jos taas auto palautetaan sisältäen enemmän polttoainetta, hyvitys vähennetään omistajan ansioista ja siirretään sinun ansioihisi.

Perinteiset vuokraukset

  • Matalampi polttoainetaso: Jos palautat auton pienemmällä polttoainemäärällä kuin alun perin autossa oli vuokrauksen alussa, tämä ero tulee merkitä sovelluksessa olevaan vuokrasopimukseen. Sinun ja auton omistajan tulisi sopia polttoainekustannusten korvaamisesta suoraan palautuksen yhteydessä. Kun asiasta on sovittu, lisäkustannukset voidaan syöttää sovelluksen "lisäkustannukset"-kenttään, ja maksu vähennetään varauksen yhteydessä rekisteröimältäsi maksukortilta.

  • Korkeampi polttoainetaso: Jos palautat auton suuremmalla polttoainemäärällä kuin lähtötilanteessa, tämäkin on syytä huomioida, vaikka yleensä mitään toimenpiteitä ei vaadita, ellei omistajan kanssa ole toisin sovittu.

Pitääkö auton olla täyteen tankattu, kun se noudetaan?

  • Suositus mutta ei vaatimus: GoMore suosittelee, että auton omistajat luovuttavat auton vuokrauksen alussa täyteen tankattuna, jotta sinun on helpompi muistaa oikea polttoainetaso luovutuksen yhteydessä. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista, ja sovittu polttoainetaso on ilmoitettava selkeästi vuokrasopimuksessa.

Tarvitsetko lisäapua?

Jos sinulla on lisäkysymyksiä vuokraukseen sisältymättömien polttoainekustannusten hallinnoinnista tai niistä sopimisesta, ota rohkeasti yhteyttä GoMoren asiakastukeen. Autamme sinua ratkaisemaan kaikki ongelmat ja varmistamaan oikeudenmukaisen ja miellyttävän vuokrakokemuksen.

Löysitkö tarvitsemasi?