Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Apua vuokralaisille Johdanto GoMore Keyless -palveluun vuokralaisille

Johdanto GoMore Keyless -palveluun vuokralaisille

GoMore Keyless on ominaisuus, jonka avulla voit noutaa ja palauttaa vuokra-auton ilman, että auton omistajan tarvitsee olla paikalla, mikä sujuvoittaa vuokrausprosessia merkittävästi.

Miten GoMore Keyless toimii?

  • Keyless autot: Autot, joissa on GoMore Keyless ominaisuus, on merkitty GoMore-sovelluksessa vihreällä lukkosymbolilla, mikä osoittaa, että niihin pääsee käsiksi sovelluksen kautta.

  • Varausprosessi: Aivan kuten missä tahansa muussa vuokrauksessa GoMore palvelussa, sinä teet vuokravarauspyynnön autolle ja omistaja hyväksyy sen. Jos omistaja on ottanut käyttöön pikavarauksen, pyyntösi voidaan hyväksyä automaattisesti, jolloin voit noutaa auton pian varauksen tekemisen jälkeen.

  • Itsenäinen pääsy: Voit noutaa ja palauttaa auton itse. Vuokrauksen alkaessa ja päättyessä sinun vastuullasi on dokumentoida auton kunto ottamalla valokuvia ja merkitsemällä polttoainetaso ja ajokilometrit vuokrasopimukseen sovellukseen.

Edut GoMore Keyless -vuokrauksissa

  • Mukavuus: Ei tarvitse koordinoida aikatauluja avainten noutamiseksi, joten vuokrauksen aloittaminen on helpompaa.

  • Tehokkuus: Keyless tekee vuokrausprosessista nopeampaa ja joustavampaa, erityisesti välittömän varausmahdollisuuden ansiosta.

GoMore Keyless tarjoaa saumattoman, itsenäisen autonvuokrauskokemuksen, joka lisää sekä vuokraajien että auton omistajien mukavuutta ja tehokkuutta.

Löysitkö tarvitsemasi?