Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Apua vuokralaisille Vuokra-auton toimitus

Vuokra-auton toimitus

Monille vuokraajille vuokrauskokemusta voi parantaa merkittävästi se, että vuokra-auto toimitetaan suoraan heidän valitsemaansa paikkaan, kuten lentokentälle, kotiosoitteeseen tai muuhun tiettyyn paikkaan. Seuraavassa kerrotaan, mitä sinun on tiedettävä auton omistajien tarjoamasta autontoimituspalvelusta GoMore.

Auton toimituksen edut

 1. Mukavuus: Vastaanota ja palauta auto matkasuunnitelmiesi mukaisissa paikoissa, kuten suoraan lentokentällä tai majapaikassasi.

 2. Ajan säästö: Jätä väliin noutoprosessi kaukana sijaitsevasta paikasta ja siirry suoraan aktiviteetteihisi tai kokouksiisi.

 3. Parannettu kokemus: Nauti saumattomista matkajärjestelyistä, jotka ovat erityisen hyödyllisiä työmatkoilla tai lomilla.

Näin auton toimitus toimii

 • Auton omistajan tarjoukset: Auton omistajat voivat halutessaan tarjota ajoneuvojensa toimitus- ja noutopalveluja. Tämä vaihtoehto on yleensä korostettu auton listauksessa GoMore:ssa.

 • Toimituspaikat: Toimitus on saatavilla eri paikkoihin, kuten lentokentille, omaan osoitteeseesi tai muihin omistajan kanssa sovittuihin paikkoihin.

 • Ajoneuvon palautus: Auto on palautettava samaan paikkaan, johon se toimitettiin, ellei omistajan kanssa ole toisin sovittu.

Toimituksen järjestäminen

 1. Valitse auto: Kun selaat autoja GoMore-sivustolla, etsi ilmoituksia, joissa on toimitusmahdollisuus.

 2. Määritä toimitustiedot: Määritä varausprosessin aikana haluamasi toimituspaikka. Vahvista kaikki yksityiskohdat, myös aika ja paikka, auton omistajalta.

 3. Vahvista saatavuus: Varmista, että omistaja vahvistaa, että hän voi toimittaa ja noutaa auton pyydettyihin paikkoihin ja kellonaikoihin.

Toimitus GoMore Keyless

Jos valitset auton, jossa on GoMore Keyless:

 • Pysäköinti toimituspaikan lähelle: Omistaja pysäköi auton sovitun toimituspaikan lähelle.

 • Sovelluksen käyttö: Voit avata lukituksen ja käyttää autoa GoMore-sovelluksen avulla, jolloin vuokraus alkaa entistäkin joustavammin ja kätevämmin.

Toimitusmaksut

 • Omistajan asettamat maksut: Omistajat asettavat toimitusmaksut, jotka kattavat sekä auton toimituksen että noutamisen. Nämä maksut sisältyvät listalla näkyvään vuokrahintaan.

 • ** Ilmainen toimitus: Jotkut omistajat saattavat tarjota ilmaisen toimituksen, jos toimituspaikka on lähellä auton kotiosoitetta.

Mitä odottaa

Tarkasta auto toimituksen yhteydessä perusteellisesti ja ota valokuvia dokumentointia varten. Varmista, että ilmoitat mahdollisista ongelmista suoraan omistajalle ennen kuin ajat pois. Kun palautat auton, varmista, että viet sen takaisin sovittuun paikkaan ja suoritat kaikki vuokrauksen päättymiseen liittyvät toimenpiteet omistajan ohjeiden mukaisesti.

Hyödyntämällä GoMore:n autonluovutuspalveluita voit virtaviivaistaa vuokrauskokemustasi ja tehdä matkoistasi sujuvampia ja miellyttävämpiä.

Opas lisävarusteiden lisäämiseen GoMore:ssa

Kun vuokraat auton GoMore:n kautta, sinulla on mahdollisuus parantaa vuokrauskokemustasi lisäämällä hakuun erilaisia lisävarusteita. Nämä lisävarusteet on suunniteltu vastaamaan erityistarpeisiin, joita auton vakiovarusteet eivät kata, ja ne voidaan lisätä vuokraukseen autoa varattaessa tai ennen vuokrauksen alkamista. Huomaathan, että koska kyseessä on vertaisvuokrausalusta, emme voi taata lisävarusteiden saatavuutta.

Saatavilla olevat lisävarusteet

 • Lastenistuimet

 • Pyöräteline

 • Kattolaatikko

 • Kattoteline

 • Suksiteline

Varaus lisävarusteiden kanssa

Pikavaraus ja varusteet

 • Ajoitusrajoitukset: Et voi käyttää pikavarausta alle 12 tunnin kuluttua alkaviin vuokrauksiin, jos lisävarusteita lisätään. Tämä koskee myös varauksen muokkaamista.

 • Pidempi varoitusaika: Jos varaus alkaa yli 12 tunnin varoitusajalla, lisävarusteita voidaan lisätä ja auto voidaan varata välittömästi.

Lisävarusteiden hinnoittelu

 • Omistajan asettamat hinnat: Omistajat asettavat lisävarusteiden hinnat GoMore:n tarjoamista vaihtoehdoista, jotka voivat vaihdella ilmaisesta maksimirajaan.

Huomioita varusteita lisättäessä

 • Suunnittele etukäteen: Varusteiden lisääminen varausprosessin aikana varmistaa saatavuuden ja välttää välittömien varausrajoitusten aiheuttamat ongelmat.

 • Tarkista varusteiden kustannukset: Ole tietoinen kuhunkin varusteeseen liittyvistä kustannuksista, jotka lisätään kokonaisvuokraushintaan.

Käyttämällä mahdollisuutta lisätä lisävarusteita autonvuokraukseen GoMore:lla, voit räätälöidä vuokrauskokemuksesi vastaamaan paremmin matkatarpeitasi, olipa kyse sitten lapsesi turvallisuuden varmistamisesta oikealla turvaistuimella tai urheiluvälineiden säilytysratkaisujen lisäämisestä. Kerrothan aina tarpeistasi selkeästi auton omistajalle, jotta voit varmistaa, että vuokra-autosi sopii tarpeisiisi.

Löysitkö tarvitsemasi?