Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Apua vuokralaisille Opas auton onnistuneeseen valokuvaamiseen vuokra-aikana

Opas auton onnistuneeseen valokuvaamiseen vuokra-aikana

Oikeanlainen valokuvadokumentointi on välttämätöntä Keyless-vuokrauksissa, ja se on ratkaisevan tärkeää vuokralaisten ja omistajien välisten erimielisyyksien ratkaisemisessa. Tässä on yksityiskohtainen opas siitä, miten ottaa ja hallita valokuvia vuokra-autostasi GoMoressa. Näin voit varmistaa, että täytät auton kunnon dokumentointivaatimukset jokaisen vuokrauksen alussa ja lopussa.

Valokuvadokumentoinnin merkitys

 • Muista ottaa valokuvia: Valokuvat toimivat ensisijaisena todisteena vahinkokorvausvaatimusten tai auton kuntoon liittyvien kiistojen varalta.

 • Vuokralaisen vastuu: Vuokraajana olet vastuussa yksityiskohtaisten ja korkealaatuisten kuvien ottamisesta sekä vuokrauksen alussa että lopussa auton kunnon todistamiseksi.

Näin otat selkeitä valokuvia

 1. Ennen vuokrausta:

  • Lataa GoMore-sovellus. Sovellus opastaa sinua aloitus- ja lopetussopimusten luomisessa, joissa sinun tulee ladata kuvat.
 2. Vaatimukset valokuville:

  • Valokuvien määrä: Lataa 8 valokuvaa, jotka on otettu 8 eri kuvakulmasta sovelluksen vuokrasopimuksen ohjeiden mukaan. Sovellus opastaa, kuinka kuvat tulee ottaa.
  • Laatu ja valaistus: Varmista, että kuvat ovat korkearesoluutioisia ja hyvin valaistuja. Mikäli valaistus on todella huono ja et saa laadukkaita kuvia, hyödynnä puhelimen salamaa tai siirrä autoa paremmin valaistuun paikkaan kuvien ottamisen ajaksi.
  • Kattavuus: Valokuvien on katettava kaikki sovelluksessa määritellyt kuvakulmat.
 3. Kuvauksen aikana:

  • Kuvat ulkopuolelta: Ota lähikuvia kaikista fyysisistä vaurioista (naarmut, kolhut), renkaista ja puskureista.
  • Johdonmukaisuus: Käytä vaakasuuntaista orientaatiota kaikissa valokuvissa ja varmista, että dokumentoit samat kuvakulmat vuokrauksen alussa ja lopussa helppoa vertailua varten.
 4. Kuvien lataaminen epäonnistuu?

  • Jos sinulla on ongelmia valokuvien lataamisessa sopimukseen sovelluksen kautta tai jos kuvat eivät täytä laatuvaatimuksia, ota lisäkuvia, jotka kattavat kaikki vaaditut kuvakulmat ja säilytä niitä puhelimessasi 30 päivän ajan.
 5. Lisäsuositukset:

  • Sopimuksessa vaadittujen valokuvien lisäksi on suositeltavaa ottaa yksityiskohtaisempia kuvia mahdollisista vauriokohdista ennen auton käyttöönottamista. Tämä voi sisältää selkeämpiä kuvia paremmassa valaistusolosuhteessa.

Vuokrauksen jälkeinen dokumentointi

 • Tallennus: Kuvien ottamisen jälkeen tallenna ne puhelimeesi vähintään 30 päiväksi, jotta ne ovat käytettävissäsi mahdollisten erimielisyyksien sattuessa.

 • Vertailu: Yksityiskohtaiset valokuvat sekä ennen että jälkeen vuokrauksen auttavat GoMorea arvioimaan mahdollisia erimielisyys tilanteita oikeudenmukaisesti.

Noudattamalla näitä ohjeita varmistat, että sinulla on perusteellinen dokumentaatio vuokra-auton kunnosta. Tämä ei ainoastaan suojaa sinua aiheettomilta vaatimuksilta, vaan myös tukee avointa ja luotettavaa vuokrausprosessia GoMoressa.

Löysitkö tarvitsemasi?