Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Apua vuokralaisille Tupakoimattomuuspolitiikka

Tupakoimattomuuspolitiikka

Me GoMorella pyrimme varmistamaan, että kaikki vuokraajat saavat miellyttävän ja siistin autonvuokrauskokemuksen. Tämän saavuttamiseksi noudatamme tiukkaa tupakointikieltoa kaikissa vuokra-autoissa. Seuraavassa kerrotaan, mitä sinun on tiedettävä tupakointipolitiikastamme sekä siitä, miten se vaikuttaa sinuun.

Tupakoimattomuuspolitiikka

Tupakointi kielletty: Tupakointi ei ole sallittua missään GoMoren kautta varatussa vuokra-autossa. Tähän sisältyy savukkeiden, sikarien, piippujen, sähkösavukkeiden ja muiden tupakointilaitteiden käyttö.

Rangaistukset tupakointikiellon rikkomisesta

  • Puhdistusmaksut: Jos autosta löytyy todisteita tupakoinnista vuokra-ajan jälkeen, sinulta voidaan periä siivousmaksu. Tämä maksu kattaa ajoneuvon syväpuhdistuksen kustannukset hajujen ja mahdollisten jäämien poistamiseksi. Kaikki veloitettavat kustannukset on mainittu vuokrausehdoissamme.

  • Lisäkulut: Vaurion vakavuudesta riippuen voidaan periä lisäkuluja korjauksista tai vuokratulojen menetyksestä puhdistusprosessin aikana.

Miten tupakointiepäilystä ilmoitetaan

Jos epäilet, että edellinen vuokralainen on tupakoinut juuri vuokraamassasi autossa, ilmoita asiasta välittömästi GoMoren asiakaspalveluun ennen kuin alat käyttää ajoneuvoa.

Vuokraehtojen noudattaminen

Jotta voit välttää vuokra-autossa tupakointiin liittyvät seuraamukset, on tärkeää noudattaa tätä käytäntöä. Jos sinun on tupakoitava, varmista, että teet sen ulkona ja kaukana autosta, jotta auto säilyy puhtaana.

Noudattamalla tupakointikieltoa parannat kaikkien GoMore-käyttäjien vuokrauskokemusta ja varmistat, että ajoneuvot pysyvät raikkaina ja viihtyisinä kaikille käyttäjille.

Löysitkö tarvitsemasi?