Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Apua vuokralaisille Lisäkuljettajan lisääminen GoMore-vuokraukseesi

Lisäkuljettajan lisääminen GoMore-vuokraukseesi

Kun vuokraat auton GoMore:n kautta, voit halutessasi lisätä lisäkuljettajia vuokrasopimukseesi joustavuuden lisäämiseksi ja ajovastuun jakamiseksi. Tässä on lyhyt opas lisäkuljettajien lisäämisestä ja siihen liittyvistä ehdoista.

Lisäkuljettajan lisääminen

Voit lisätä lisäkuljettajia joko auton varauksenteon yhteydessä tai milloin tahansa ennen vuokrauksen alkamista:

  1. Varauksenteon aikana: Valitse lisäkuljettajien lisääminen, kun varaat auton ensimmäisen kerran osoitteessa GoMore.

  2. Varauksenteon jälkeen: Jos et lisännyt lisäkuljettajaa varauksen yhteydessä, voit silti lisätä lisäkuljettajan muokkaamalla vuokrauksen tietoja profiilissasi ennen vuokrauksen alkamista. Tämä voidaan tehdä sovelluksemme tai verkkosivustomme vuokravaraukset-sivulla ennen vuokrauksen alkamista. Vuokrauksen muokkaaminen sen jälkeen, kun se on alkanut, ei ole mahdollista.

Lisäkuljettajia koskevat vaatimukset

  • Vakuutusehtojen täyttäminen: Kuten päävuokraajan, myös lisäkuljettajan on täytettävä GoMore:n vakuutusehdot. Vuokraajan vastuulla on varmistaa, että lisäkuljettaja täyttää nämä vaatimukset.

  • Dokumentointi: Lisäkuljettajien on esitettävä voimassa oleva dokumentti siitä, että he täyttävät vakuutusturvaa koskevat ehdot.

Vastuut

  • Päävuokraajan vastuu: Päävuokraajana pidät täyden vastuun ajoneuvosta vuokra-aikana. Tähän sisältyy sen varmistaminen, että kaikki lisäkuljettajat kuuluvat vakuutuksen piiriin ja ovat vastuussa omavastuusta riippumatta siitä, kuka ajaa ajoneuvoa tapahtumahetkellä.

  • Ajoneuvon nouto: Lisäkuljettajat eivät saa noutaa ajoneuvoa. Tämä koskee sekä Keyless-vuokrauksia että perinteisiä vuokrauksia.

Lisäkuljettajien lisäämisen edut

  • Jaettu ajovastuu: Mahdollistaa pidemmät matkat ilman väsymystä jakamalla ajovastuu.

  • Joustavuus ja valmius: Useampi kuljettaja merkitsee suurempaa joustavuutta suunnitelmien odottamattomiin muutoksiin ja varmistavat jatkuvuuden, jos ensisijainen vuokraaja ei voi ajaa.

Kustannukset

Lisäkuljettajien lisääminen aiheuttaa lisämaksuja, jotka heijastavat lisääntynyttä vakuutusriskiä. Tarkat maksut ja ehdot ilmoitetaan varaus- tai vuokrausmuokkausprosessin aikana.

Löysitkö tarvitsemasi?