Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Apua vuokralaisille Tärkeitä pysäköintiohjeita GoMore-vuokralaisille

Tärkeitä pysäköintiohjeita GoMore-vuokralaisille

Oikein pysäköiminen säästää sinut ei-toivotuilta sakoilta ja varmistaa sujuvan vuokrakokemuksen. Seuraavana on muutamia tärkeitä vinkkejä, jotka auttavat sinua pysäköimään vuokra-auton.

Lue aina omistajan ohjeet.

Ennen kuin pysäköit auton vuokrauksen päättyessä:

  • Lue omistajan ohjeet: Tutustu siihen, mihin auton voi pysäköidä, sen pysäköintilupaan ja muihin tärkeisiin toimitukseen ja pysäköintiin liittyviin tietoihin, jotka löytyvät omistajan ohjeista.

  • Sijaintitiedot: Nämä ohjeet löytyvät profiilisi vuokrasopimuksen alta, kun vuokrapyyntösi on hyväksytty.

  • Ei annettuja ohjeita: Jos omistaja ei anna erityisiä ohjeita, auto on yleensä palautettava aikarajoittamattomalle pysäköintipaikalle samalle pysäköintivyöhykkeelle ja enintään 500 metrin päähän siitä paikasta, josta olet sen alun perin ottanut. Jos olet epävarma, ota yhteyttä omistajaan.

Tarkista pysäköintisäännöt

Ennen auton jättämistä:

  • Tarkasta opasteet: Alueen/kadun pysäköintisäännöt ilmoitetaan yleensä alueen sisäänkäynnin yhteydessä. Lue nämä säännöt aina ennen pysäköintiä.

  • Vältä rajoitusalueita: Älä koskaan jätä autoa pysäköintikieltomerkillä varustetuille alueille, vaikka rajoitukset koskisivat vain tiettyjä aikoja tai päiviä.

Yleiset pysäköintiohjeet

  • Etäisyys risteyksistä: Älä koskaan pysäköi alle 10 metrin päähän risteyksistä, T-risteykset mukaan lukien. Tämä auttaa välttämään näköyhteyksien tukkimista ja ylläpitämään liikenneturvallisuutta.

  • Erityiset tai varatut paikat: Jos vuokra-autolla ei ole merkittyä yksityistä/varattua paikkaa, pysäköi aina julkiselle pysäköintipaikalle.

  • Jos autossa on yksityinen/varattu paikka, se on yleensä merkitty omistajan ohjeisiin.

Pysäköintikiekon käyttö

  • Pysäköintikiekon asettaminen: Aseta pysäköintikiekko aina siihen aikaan, jolloin olet poistumassa autosta.

  • ** Automaattinen pysäköintikiekko: Jos auto on varustettu automaattisella pysäköintikiekolla, varmista, että se toimii oikein ja on asetettu asianmukaisesti ennen lähtöäsi.

Vastuuvapauslauseke

Huomaa, että tässä annetut neuvot ovat yleisiä ja niiden tarkoituksena on helpottaa vuokrauskokemuksen sujuvuutta. GoMore ei ole vastuussa pysäköintirikkomuksista tai paikallisten pysäköintilakien väärinkäsityksistä johtuvista pysäköintisakoista tai sakoista. Varmista aina, että noudatat alueella voimassa olevia erityisiä pysäköintisääntöjä ja -määräyksiä.

Löysitkö tarvitsemasi?