Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Apua vuokralaisille Opas auton noutoon ja palautukseen GoMore -vuokrauksissa

Opas auton noutoon ja palautukseen GoMore -vuokrauksissa

GoMore tekee auton vuokraamisesta helppoa, valitsitpa sitten kätevän Keyless-vuokrauksen tai perinteisen vuokrauksen, jossa tapaat auton omistajan henkilökohtaisesti. Alla on ohjeistus siitä, miten nouto- ja palautusprosessi toimii molemmissa vuokraustyypeissä.

Keyless-vuokraus

Noutoprosessi:

 1. Varausvahvistus: Kun varauksesi on vahvistettu, saat GoMore:n chatin kautta tiedot siitä, miten pääset autoon GoMore-sovelluksen kautta.

 2. Auton tarkka sijainti: Paikanna auto sovelluksen avulla. Saat auton tarkan sijainnin 30 minuuttia ennen vuokrauksen alkua.

 3. Avaa auton lukitus: Voit avata auton lukituksen GoMore-sovelluksen kautta. Avaimet löytyvät auton hansikaslokerosta.

 4. Tarkasta auto: Tarkasta auto ennen ajamista mahdollisten olemassa olevien vaurioiden varalta ja ilmoita niistä sovelluksen kautta. Muista tarkistaa myös polttoaine- ja kilometritaso. Sovelluksemme opastaa sinua koko prosessin ajan.

Palautusprosessi:

 1. Parkkeeraa auto: Palauta auto varauksessasi annettujen ohjeiden mukaisesti määritettyyn jättöpaikkaan. Muista saapua hyvissä ajoin ennen vuokrauksen päättymistä, jotta vältyt mahdollisilta myöhästymismaksuilta, jotka aiheutuvat auton palauttamisesta vuokrauksen päättymisajan jälkeen. Autoa ei saa palauttaa yli 500 metrin päähän paikasta, josta se on noudettu. Vuokraajana sinun on pysäköitävä ja palautettava vuokra-auto laillisesti sille osoitetulle alueelle voimassa olevalla pysäköintiluvalla ja varmistettava, että se on pysäköity laillisesti vuokrauksen päättyessä. Jos pysäköit auton laittomasti tai rajoitetulle alueelle, olet vastuussa mahdollisista sakoista ja hallinnollisista maksuista. Omistajan ei tarvitse tarkistaa auton pysäköinnin laillisuutta Keyless-vuokrauksen jälkeen.

 2. Lukitse auto: Käytä GoMore-sovellusta auton lukitsemiseen, kun olet pysäköinyt ja varmistanut, että kaikki on kunnossa. Sovelluksemme opastaa sinua koko palautusprosessin läpi, joten auton palauttaminen on nopeaa ja helppoa.

 3. Raportoi mahdollisista ongelmista: Jos vuokrauksen aikana ilmeni ongelmia, kuten vaurioita tai toimintahäiriöitä, raportoi niistä sovelluksen kautta.

Perinteinen vuokraus

Noutoprosessi:

 1. Keskustele omistajan kanssa: Ennen noutoa ole yhteydessä omistajaan ja vahvista noutoaika ja -paikka.

 2. Tapaaminen omistajan kanssa: Saavu sovittuun paikkaan ajoissa, jossa omistaja odottaa sinua auton kanssa.

 3. Tarkasta auto: Kierrä omistajan kanssa auton ympäri ja tarkasta, onko autossa jo olemassa vaurioita. Tarkista polttoaineen taso ja ota valokuvia dokumentointia varten.

 4. Vastaanota avaimet: Omistaja antaa sinulle avaimet, kun kaikki on tarkastettu ja sovittu.

Palautusprosessi:

 1. Tapaaminen omistajan kanssa: Palaa sovittuun paikkaan tapaamaan omistajaa auton palauttamista varten.

 2. Tarkasta auto yhdessä: Käykää auto vielä kerran läpi omistajan kanssa varmistaaksenne, ettei uusia vaurioita ole.

 3. Ojenna avaimet: Palauta avaimet omistajalle ja vahvista vuokrauksen päättyminen.

Vinkkejä sujuvaan kokemukseen

 • Ole ajoissa: On tärkeää saapua ajoissa sekä nouto- että palautusajankohtana, sillä se kunnioittaa omistajan aikaa ja varmistaa, ettei sinua kiirehditä tarkastuksen aikana.

 • ** Dokumentoi kaikki:** Ota valokuvia sekä nouto- että palautushetkellä dokumentoidaksesi auton kunnon. Tämä voi auttaa ratkaisemaan myöhemmin mahdollisesti syntyviä kiistoja.

 • Viestitä selkeästi: Pidä viestintälinjat avoimina auton omistajan kanssa. Käytä GoMore-chatkeskustelua pitämään yhteyttä ja selventämään vuokraukseen liittyviä yksityiskohtia.

Noudattamalla näitä ohjeita voit varmistaa sujuvan ja miellyttävän autonvuokrauskokemuksen GoMore:n kanssa, valitsitpa sitten kätevän Keyless-vuokrauksen tai tapaat mieluummin omistajan henkilökohtaisesti perinteisessä vuokrauksessa.

Löysitkö tarvitsemasi?