Miten voimme auttaa?

Apua Yleiset Maksut ja palautukset Näin ratkaiset maksuvirheet

Näin ratkaiset maksuvirheet

Maksuvirheiden kohtaaminen voi olla turhauttavaa, mutta ei hätää! Tässä on vaiheittainen opas siitä, mitä tehdä, jos kohtaat maksuvirheen käyttäessäsi GoMorea.

1. Tarkista korttisi saldo

 • Varmista, että kortillasi on riittävästi varoja maksutapahtuman suorittamiseen. Tarvittaessa kannattaa harkita toisen maksukortin käyttämistä.

2. Katso kortin tiedot

 • Tarkista kahdesti, että kaikki syötetyt maksukortin tiedot ovat oikein, mukaan lukien kortin numero, voimassaoloaika ja CVV.

3. Tarkista estot

 • Toisinaan pankit saattavat estää maksutapahtumia maksurajoitusten tai muiden syiden vuoksi. Ota yhteyttä pankkiisi varmistaaksesi, ettei kortillasi ole estoja, jotka voisivat estää tapahtuman suorittamisen.

4. Syötä maksutiedot uudelleen

 • Poista nykyinen maksutapasi ja lisää se uudelleen:
 1. Siirry GoMoren etusivulle.

 2. Napsauta profiilikuvaasi oikeassa yläkulmassa.

 3. Valitse "Maksutavat" ja seuraa ohjeita lisätäksesi korttitietosi uudelleen.

5. 3D Secure -vahvistus

 • Varmista, että korttisi on rekisteröity 3D Secure -varmistukseen verkkotapahtumia varten. Tämä ylimääräinen turvakerros vaaditaan kaikille verkkomaksuille EU:ssa.

6. Järjestelmävirheet

 • Jos uskot, että virhe johtuu järjestelmähäiriöstä, yritä poistaa nykyinen varauksesi ja aloittaa varausprosessi uudelleen päivitetyillä maksutiedoillasi.

 • Varmista aina, että sovellus tai selain on päivitetty uusimpaan versioon.

7. Ota yhteyttä asiakaspalveluun

 • Jos mikään edellä mainituista vaiheista ei ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä GoMore-tukeen saadaksesi lisäapua. Tiimimme auttaa sinua ratkaisemaan maksuongelmat nopeasti.

Huomio: Varausmaksujen hoitaminen alustan ulkopuolella ja meidän maksujärjestelmämme ulkopuolella ei ole sallittua ja saattaa johtaa käyttäjäprofiilien sulkemiseen."

Muista, että pitämällä maksutiedot ajan tasalla ja tarkkoina GoMore-tilisi asetuksissa, voit välttää tulevat maksuongelmat. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisäapua, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme. Olemme täällä varmistaaksemme, että käyttökokemuksesi on sujuva ja miellyttävä!

Löysitkö tarvitsemasi?