Tampere – yhteiskäyttöautoilun edelläkävijäkaupunki

Krista Pakalén
Krista Pakalén · 3. marraskuu 2023

Tampereella yhteiskäyttöautoilu on noussut suosioon paikallisten omien toimien ansiosta. Tamperelaiset ovat omalla aktiivisuudellaan luoneet kestävän ja kätevän vaihtoehdon perinteiselle auton omistamiselle, ja tämä on innostanut yhä useampia jakamaan autojaan yhteiskäytössä.

Ympäristöystävällinen liikkuminen

Yksi suurimmista syistä, miksi yhteiskäyttöautot ovat nousseet suosioon Tampereella, on niiden ympäristöystävällisyys. Kaupunkilaisten yhdessä jakamat autot vähentävät hiilidioksidipäästöjä merkittävästi. Tämä johtuu siitä, että yksikin yhteiskäyttöauto vähentää tarvetta useammille autoille. Vähemmän autoja tarkoittaa vähemmän liikennettä, mikä puolestaan tarkoittaa puhtaampaa ilmaa ja vähemmän liikenneruuhkia Tampereen kaduilla.

Yhteiskäyttöauto on kustannustehokas

Yhteiskäyttöautojen suosio perustuu myös niiden kustannustehokkuuteen. Kaupunkilaisten ei tarvitse huolehtia auton hankintakustannuksista, vakuutuksista, huolloista tai polttoainekuluista. Sen sijaan maksat vain siitä ajasta, jonka käytät yhteiskäyttöauton kanssa. Tämä tekee autojen jakamisesta houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka eivät tarvitse autoa päivittäin, mutta haluavat silti liikkua joustavasti tarvittaessa ilman taloudellisia huolia.

Mukava tapa liikkua Tampereella

Yhteiskäyttöauto Tampereella on helppo ja kätevä tapa liikkua ympäri kaupunkia. Voit varata sen nopeasti sovelluksen avulla ja ottaa käyttöön vain muutamassa minuutissa. Valikoimasta löytyy myös erilaisia ajoneuvoja, joten voit valita sopivan auton juuri tarpeidesi mukaan. Tämä tekee liikkumisesta joustavaa ja mukavaa, olit sitten menossa töihin, kaupungille tai viikonlopun retkelle.

Turvallisuus ja vakuutukset

Yhteiskäyttöautoilu tarjoaa myös turvallisen vaihtoehdon perinteiselle autonvuokraukselle. GoMoren vuokraukset ovat aina automaattisesti vakuutettuja, joten voit liikkua Tampereella yhteiskäyttöautolla rauhallisin mielin.

Yhteiskäyttöauto – Tampere edistämässä parempaa liikkumista

Tampere on paikka, jossa yhteiskäyttöautot ja autojen jakaminen ovat jatkossa yhä isompi osa kaupungin liikkumiskulttuuria. Tulevaisuuden liikkumisen trendi on täällä, ja yhä useammat tamperelaiset valitsevat yhteiskäyttöauton, joka tarjoaa kestävän ja edullisen vaihtoehdon perinteiselle auton omistamiselle.

Yhteiskäyttöautot ovat ympäristöystävällinen ja kustannustehokas tapa liikkua Tampereella. Valitsemalla yhteiskäyttöauton teet kestävän valinnan, joka hyödyttää sekä sinua että kaupunkia. Tervetuloa mukaan yhteiskäyttöautoilun vallankumoukseen ja ota ensimmäinen askel kohti kestävämpää ja edullisempaa liikkumista Tampereella!