Yhteiskäyttöauto ratkaisuna Helsingin ruuhkiin

Krista Pakalén
Krista Pakalén · 3. marraskuu 2023

Yhteiskäyttöauto kaupungissa Helsinki on yhä suositumpi tapa liikkua. Yhteiskäyttöautoilu on kaupungissa enemmän kuin vain trendi – se on keino tehdä ympäristöystävällisempiä ja taloudellisempia valintoja kaupungin vilinässä ja sen vuoksi GoMore pyrkiikin siihen, että yhä useammasta autosta tulee yhteiskäyttöauto Helsingissä.

Ympäristöystävällinen liikkuminen

Yksi suurimmista syistä, miksi yhteiskäyttöautot ovat nousseet suosioon Helsingissä, on niiden ympäristöystävällisyys. Kaupunkilaisten yhdessä jakamat autot vähentävät hiilidioksidipäästöjä merkittävästi. Tämä johtuu siitä, että yksikin yhteiskäyttöauto Helsingissä vähentää tarvetta useammille autoille. Vähemmän autoja tarkoittaa vähemmän liikennettä, mikä puolestaan tarkoittaa puhtaampaa ilmaa ja vähemmän liikenneruuhkia Helsingin kaduilla.

Yhteiskäyttöauto on kustannustehokas

Yhteiskäyttöautojen suosio perustuu myös niiden kustannustehokkuuteen. Kaupunkilaisten ei tarvitse huolehtia auton hankintakustannuksista, vakuutuksista, huolloista tai polttoainekuluista. Sen sijaan maksat vain siitä ajasta, jonka käytät yhteiskäyttöauton kanssa. Tämä tekee autojen jakamisesta houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka eivät tarvitse autoa päivittäin, mutta haluavat silti liikkua joustavasti tarvittaessa ilman taloudellisia huolia.

Mukava tapa liikkua Helsingissä

Yhteiskäyttöauto Helsingissä on helppo ja kätevä tapa liikkua ympäri pääkaupunkiseutua. Voit varata sen nopeasti sovelluksen avulla ja ottaa käyttöön vain muutamassa minuutissa. Valikoimasta löytyy myös erilaisia ajoneuvoja, joten voit valita sopivan auton juuri tarpeidesi mukaan. Tämä tekee liikkumisesta joustavaa ja mukavaa, olit sitten menossa töihin, kaupungille tai viikonlopun retkelle.

Turvallisuus ja vakuutukset

Yhteiskäyttöautoilu tarjoaa myös turvallisen vaihtoehdon perinteiselle autonvuokraukselle. GoMoren vuokraukset ovat aina automaattisesti vakuutettuja, joten voit liikkua Helsingissä yhteiskäyttöautolla rauhallisin mielin.

Yhteiskäyttöauto – Helsinki edistämässä parempaa liikkumista

Helsinki on paikka, jossa yhteiskäyttöautot ja autojen jakaminen ovat toivottavasti jatkossa yhä isompi osa kaupungin liikkumiskulttuuria. Tulevaisuuden liikkumisen trendi on täällä, ja yhä useammat helsinkiläiset valitsevat yhteiskäyttöauton, joka tarjoaa kestävän ja edullisen vaihtoehdon perinteiselle auton omistamiselle.

Yhteiskäyttöautot ovat ympäristöystävällinen ja kustannustehokas tapa liikkua Helsingissä. Valitsemalla yhteiskäyttöauton teet kestävän valinnan, joka hyödyttää sekä sinua että kaupunkia. Tervetuloa mukaan yhteiskäyttöautoilun vallankumoukseen ja ota ensimmäinen askel kohti kestävämpää ja edullisempaa liikkumista Helsingissä!