Kuukauden jäsen: GoMore auto vie myös lentotunneille

Krista Pakalén
Krista Pakalén · 10. kesäkuu 2022

Toukokuun kuukauden jäseneksi on valittu kaksi kuukautta sitten GoMoren löytänyt, Helsingissä asuva Antonio. Lentäjän lupakirjaa suorittava Antonio hyödyntää autojen vertaisvuokrausta muun muassa päästäkseen tunnin matkan päässä sijaitsevalle pienlentokentälle näppärästi.

Katso kaikki vuokra-autot

Ohjelmistoinsinöörinä työskentelevä, alun perin Espanjasta kotoisin oleva Antonio vuokraa autoja ahkerasti GoMoren kautta. Toukokuussa tuli täyteen seitsemän vuokrausta, ja Antonio kertoo GoMoren autonvuokrausten helpottaneen hänen arkeaan.

“Helsingissä on julkinen liikenne todella hyvällä mallilla, joten autolle ei ole käyttöä normaalisti arjessa.” Antonio kertoo. Jo hetken aikaa Helsingissä asunut Antonio suorittaa parhaillaan lentäjän lupakirjaa, joten reissuja tunnin matkan päässä sijaitsevalle pienlentokentälle kerääntyy kuitenkin mukavasti. Kiitoradalle päästäkseen Antonio vuokraa auton matkaa varten GoMoren kautta. “Julkisella liikenteellä määränpäähän kestäisi noin kaksi tuntia, ja autolla suoraa tietä vain tunnin. Auto on tässä tapauksessa siis järkevämpi ratkaisu, mutta sellaisen ostaminen vain tätä varten on kuitenkin liikaa.” Antonio naurahtaa.

Satunnaisesti Antonio hyödyntää GoMoren kautta vuokralla olevia autoja myös spontaaneja viikonloppureissuja varten, esimerkiksi nähdäkseen Suomen eri kaupunkeja.

GoMoren Antonio löysi selaillessaan vaihtoehtoja lyhytaikaista autonvuokrausta varten. Ensimmäisissä vuokrauksissa hän pääsi tutustumaan GoMoren toimintaan. Nyt alustan hyödyntämistä on takana jo reilu pari kuukautta, vuokraukset sujuvat näppärästi ja fiilis GoMore vuokrausten jälkeen on Antonion mukaan todella hyvä. “Minulle GoMoren kautta vuokraus on paljon halvempaa ja kätevämpää kuin muut vaihtoehdot, koska en tarvitse autoa pitkäksi aikaa. Mahdollisuus valita tarkat tunnit milloin autoa tarvitsee on loistava!” Antonio kertoo.

Antonio on aikaisemmin hyödyntänyt myös perinteisempiä autonvuokrauspalveluita. Nämä tulevat Antonion mukaan jatkossa kuvioon vain, jos matkustellessa muita vaihtoehtoja ei ole saatavilla; “Jos asuu kaupungissa missä GoMore on saatavilla, niin sen hyödyntäminen on vain yksinkertaisesti halvempaa ja kätevämpää ainakin minun kokemuksieni mukaan verrattuna muihin vaihtoehtoihin.”

Suunnitelmissa Antoniolla on jatkaa vuokrailua GoMoren kautta ainakin siihen asti, kunnes lentäjän lupakirja on suoritettu. Antonio ei ole vielä päässyt vuokraamaan Keyless varustettua autoa, mutta pikavarausta hän on päässyt testaamaan. “Se on todella kätevää, koska ei tarvitse odottaa omistajan hyväksyntää” Antonio kommentoi pikavarauksen mahdollisuutta.

Antonion tarpeeseen sopivat, lyhyemmät vuokraukset ovat siis selkeästi hoituneet GoMoren kautta kätevästi. GoMoresta pystyy kuitenkin vuokraamaan autoa moneen eri käyttötarkoitukseen - niin pidemmälle, kuin lyhyemmällekin aikavälille!

Vuokraa auto naapuriltasi