Moottori-lehden toimittaja testasi GoMorea ja yllättyi positiivisesti - “Ei olisi osannut etukäteen edes kuvitella”

Minerva Laitinen
Minerva Laitinen · Unpublished

Moottori-lehden toimittaja Manu Tuppurainen aloitti marraskuussa Yhteiskäyttöauto -juttusarjan, jossa seurataan millaista on laittaa auto vuokralle GoMoreen. Juttusarjan ajatuksena on kokeilla miten hyvin kiinteitä kuluja saataisiin katettua ja miten GoMore toimii jakamisalustana. Vuokrauksen edetessä toimittaja raportoi kokemuksistaan ja kertoo miten alusta toimii käytännöntasolla, kun ollaan auton omistajan roolissa. Lue lisää täältä, miten homma lähti käyntiin!

Yhteiskäyttöautoksi marraskuussa valikoitui vuoden 2009 Opel Astra. Voit lukea lisää valinnasta täältä. Auto lisättiin GoMoreen ja muutaman viikon kuluttua ensimmäinen vuokrauspyyntö tapahtui ja sen kesto oli yli kolme päivää. Opelin vuokrasi ensikertalainen Tarmo Luoma, joka oli löytänyt GoMoren netin avulla etsiessään edullista vuokra-autoa. Kummankin osapuolen ensimmäinen vuokrauskokemus oli oikein onnistunut ja molemmat olivat tyytyväisiä lopputulokseen. Luoma olikin pohtinut laittavansa mahdollisesti tulevaisuudessa auton GoMoreen vuokralle, mikä on tietysti meistä mahtava kuulla! Luoman koko haastattelun voit lukea täältä.

Ensimmäisen kuukauden jälkeen Opel oli kerryttänyt omistajalleen vuokratuloja sen verran, että auton juoksevien kulujen jälkeen jäätiin plussalle. Tämä onkin hyvin yleinen tilanne omistajille, jotka vuokraavat autoa GoMoren kautta. Kahdesta vuokrauksesta kertyi 206,35€ ja auton juoksevat kulut olivat 108,30€ eli voittoa tuli 59,96€. Tuppuraisen mukaan tämä oli varsin positiivinen yllätys eikä hän etukäteen olisi osannut edes kuvitella saavansa heti ensimmäisenä kuukautena tällaisia tuloksia vuokrausten suhteen. Tsekkaa täältä tarkemmat tiedot auton kuluista ja tuloista.

Toinen asia, joka yllätti toimittajan oli vuokrauksien säännöllisyys ja niiden kestot. Ensimmäisestä vuokrauksesta lähtien vuokrauksia tuli säännöllisesti ja vuokrajaksot olivat poikkeuksellisen pitkiä. Tässä artikkelissa GoMore Suomen maajohtaja Boris Perkiö listaa tärkeitä pointteja vuokrapyyntöihin vaikuttavista tekijöistä, kuten automallin valinnasta, hinnoittelusta ja Keyless-ominaisuuden hyödyntämisestä. Jos Keyless-asennus kiinnostaa enemmän, niin siitä kannattaa lukea omistajan näkökulmasta lisää tästä.

Kokemukset kuulostavat varsin positiivisilta, eikö? Tämä ei sinällään yllättänyt meitä, sillä esimerkiksi viime vuonna 2022 GoMoren käyttäjät arvioivat palvelun keskimäärin 4,7 / 5 tähdellä!

Kiinnostuitko sinäkin laittamaan autosi vuokralle? Siinä tapauksessa klikkaa alla olevaa linkkiä!

Laita oma autosi vuokralle

Käy lukemassa Moottori-lehden artikkelit täältä:

Moottori-lehti