Kuukauden jäsen: Supervuokraaja Paola

Boris Perkiö
Boris Perkiö · 31. maaliskuu 2022

Paola löysi GoMoren noin puoli vuotta sitten, kun autonvuokraus tuli tarpeelliseksi työkeikkaa varten. Siitä lähtien GoMoren kätevyydestä ja helppoudesta innostunut Paola on hyödyntänyt alustaa. GoMoren hinta-laatusuhde on Paolan mukaan tehnyt muut autonvuokrauspalvelut tarpeettomaksi. 

Katso kaikki vuokra-autot

Maaliskuun kuukauden jäseneksi on valittu ahkerasti vuokrauksia tehnyt, tapahtuma-alalla työskentelevä espoolainen Paola. Maaliskuussa vuokrauksia kertyi lähemmäs kymmenkunta. 

GoMoreen Paola tutustui, kun tapahtumaa järjestäessä ilmeni äkillinen tarve extra-autolle tavarankuljetusta varten. Tästä lähtien autoja on GoMoren kautta tullut vuokrattua lisäksi muun muassa isompia kauppareissuja tai kiireisiä päiviä varten.

 “Muut autonvuokrauspalvelut ovat oikeastaan jääneet kokonaan taka-alalle. GoMoresta on aina helposti löytynyt sopiva auto omaan käyttötarkoitukseen, jopa silloin kun on tarvinnut autoa samalle päivälle nopealla aikataululla.” Paola kertoo. 

Myös muutamaa Keyless-autoa on tullut vuokrattua. “Keylessissä on mun mielestä parasta sen helppous ja joustavuus. Ei oo haitannut, jos on ollut vaikka hieman aikataulusta myöhässä hakemassa autoa. Toki on ollut myös niin mukavia omistajia, et heidän kanssa on mennyt asiat muutenkin tosi hyvin.” Paola kertoo.

Paola lähettää tyytyväiset terkut jatkoa varten; “Oon kyllä tykännyt tosi paljon. Sovellus on kiva sekä visuaalisesti että käyttökokemukseltaan, kaikki omistajat ovat olleet todella mukavia ja autotkin ovat olleet aina hyvässä kunnossa”. 

Vuokraa auto naapuriltasi