Autonvuokraamo RentGon myynnistä yli puolet tulee GoMoren kautta

Boris Perkiö
Boris Perkiö · 9. maaliskuu 2022

GoMore auttaa yksityisten autonomistajien lisäksi myös yrityksiä hyödyntämään autojaan kustannustehokkaasti. Autojen pitäminen vuokralla GoMoressa on täysin ilmaista, ja samanaikaisesti yritykset voivat vuokrata autojaan myös omien kanaviensa kautta. GoMoren asiantunteva asiakastuki on autoja vuokraavien asiakkaiden lisäksi myös yritysomistajien käytössä. Markus Pulsan autovuokraamo RentGo Oy oli yksi ensimmäisistä aktiivisista GoMoressa toimivista autovuokraamoista. Alla Markus kertoo omista kokemuksistaan GoMoren parissa.

Laita autosi vuokralle

Liity mukaan

Laadukas asiakastuki ja helppous viehättävät

Viime syksynä toimintansa aloittanut RentGo vuokraa tällä hetkellä suurinta osaa autoistaan GoMoren kautta. Haastattelimme RentGon omistajaa Markus Pulsaa, joka kertoo olevansa erityisen tyytyväinen yhteistyöhön.

GoMoren kautta vuokraamisen eduiksi Markus mainitsee muun muassa helppouden sekä asiantuntevan ja nopean asiakaspalvelun. “Asiakaspalvelu toimii erinomaisesti. Kaikkeen reagoidaan ja vastataan nopeasti silloin, kun on kysyttävää tai mitään ongelmia.” Markus kertoo. Helppous on Markuksen mukaan suurin syy siihen, että yhteistyö on toiminut alusta alkaen.

Markus oli hyödyntänyt GoMoren palveluita yksityishenkilönä jo ennen yrityksen perustamista. RentGolle oli siis hänen mukaansa luonnollinen tie lähteä kasvattamaan yritystä GoMoren kautta. “Itse asiassa vuokrasimme GoMoren kautta auton, jotta pääsimme koeajamaan ensimmäistä yritykselle vuokrauskäyttöön ostettavaa autoa.” hän kommentoi.

“Tähän astiset kokemukset GoMoren kanssa ovat olleet hyvin positiivisia. Mahdolliset ongelmatilanteet ovat hoituneet puhelimitse nopeasti ja Keyless-mahdollisuus on helpottanut meitä ajallisesti ja muutoinkin paljon.” sanoo Markus.

RentGon GoMoren kautta vuokrattaviin autoihin on kaikkiin asennettu Keyless, joka on mahdollistanut helpon avaimettoman vuokrauksen; “Ainoastaan vuokrauksen päättyessä käymme siivoamassa auton ja tarkistamassa muun muassa lasinpesunesteen. Se, että kasvotusten tapahtuva avainten luovutus jää pois vuokratapahtumasta kyllä helpottaa meitä paljon ajallisesti. Myös vuokrauksia on tullut lisää Keylessin vuoksi.” Markus kertoo.

GoMore nopeuttaa autonvuokrausyrityksen kasvua, ja laittaa seisovan kaluston tienaamaan

GoMore tuo lisäarvoa ja helppoutta yritystoimintaan hoitamalla muun muassa alustan ylläpidon, turvallisen maksujenvälityksen, vuokralaisten varmentamisen, asiakastuen sekä laajoja mainoskampanjoita sisältävän markkinoinnin.

Kuten on asian laita myös RentGon tapauksessa, tiivis yhteistyö GoMoren kanssa mahdollistaa perinteisen autonvuokraustoiminnan kannattavan kasvattamisen laajemman näkyvyyden ja suurempien asiakasvirtojen avulla. Lisäksi yrityksen kustannustehokkuus paranee, sillä GoMore auttaa hyödyntämään kiinteitä kustannuksia tehokkaammin. Autoja voi lisäksi pitää samaan aikaan vuokralla myös yrityksen omissa kanavissa.

“Vaikka vuokrauksista GoMoren kautta peritäänkin pieni komissio, on kuitenkin kannattavampaa, että autot ovat ajossa sen sijaan että ne seisoisivat pihalla. Vähintään 50% käyttöasteeseen pyritään, ja tässä GoMore on auttanut meitä erinomaisen paljon. Tällä hetkellä karkeasti 60% vuokrauksista tulee GoMoren kautta” Markus toteaa.

Kun yritys vuokraa autojaan GoMoren kautta, on myös vuokrausten yhteydessä veloitettava palvelumaksu pienempi kuin yksityisautojen kohdalla. Vuokrauksista menevä 15% komissio on Pulsan mukaan ollut kannattava investointi; “GoMoren kautta tapahtuvista vuokrauksista on säästynyt paljon aikaa omalle tekemiselle, sillä paperityö ja asiakaspalvelu on jäänyt GoMoren hoidettavaksi.”

GoMore ja RentGo mahdollistavat jatkossakin yhteistyössä vaivattoman ja ympäristöystävällisen autonvuokrauksen. “Me pystymme tarjoamaan siistejä, luotettavia, huollettuja autoja ja poistamaan asiakkailta parkkipaikkojen ja muiden asioiden hoitamisen ongelmat ja samalla saadaan autot yhteiskäyttöön. Mitä vähemmän tuolla noita autoja pyörii työntämässä pakokaasuja ilmaan, sitä parempi.” Markus kertoo.

“Olemme erittäin tyytyväisiä ja haluamme kiittää GoMorea siitä, että tekevät meidän kanssamme yhteistyötä.” Markus toteaa tyytyväisenä haastattelun loppuun.

Vuokraa auto Markukselta

Katso kaikki vuokra-autot