Autamme ihmisiä jakamaan autoja – ja pitämään parempaa huolta planeetastamme

Missiomme on auttaa ihmisiä jakamaan autoja. Kun jaamme autoja toistemme kanssa, harvempien meistä tarvitsee omistaa autoa itse. Näin vähennämme autoista johtuvia päästöjä, hyödynnämme olemassa olevia resursseja tehokkaammin, ja pidämme parempaa huolta planeetastamme.

Noin viidennes Suomen kasvihuonekaasupäästöistä on peräisin liikenteestä, ja kaduillamme olevien autojen määrä on kasvussa. Tällä hetkellä Suomessa on 2,7 miljoonaa autoa. Tämä on liian paljon.

Automme ovat pysäköityinä keskimäärin 23 tuntia vuorokaudessa. Kun ajamme, käytämme ainoastaan 1,3:a istuinta. Pystymme parempaan.

Jaa autoja omalla tavallasi

On olemassa enemmän kuin yksi tapa jakaa auto.

Yksityisautojen vuokrauksessa omistajat voivat vuokrata autonsa naapureilleen silloin, kun se muussa tapauksessa olisi pysäköitynä. GoMore Keyless-autoa voidaan jakaa keskimäärin 12 perheen kesken per vuosineljännes suoraan sovelluksemme kautta, ilman tarvetta avainten luovutuksille.

Leasingin avulla voit saada oman auton käyttöösi, ja vuokrata sitä muille kun autosi on parkissa. Sama koskee myös yrityksiä, asunto-osakeyhtiöitä ja muita yhteisöjä. Tällä tavalla pienenevät sekä leasingkulut että ilmastojalanjälkemme.

Yhteisö autojen määrän vähentämiseksi

Mitä suuremmaksi yhteisömme kasvaa, sitä enemmän hyödymme autoistamme ja toisistamme. Yhdessä olisimme jo voineet puolittaa autojen määrän suurimmissa kaupungeissa.

2.6 miljoonaa jäsentämme näyttävät tietä eteenpäin, mutta tarvitsemme vielä lisää ihmisiä liittymään matkaan.

Milloin sinä liityt?