Kuukauden jäsen: Esko jakaa autoaan eläkepäivillään

Krista Pakalén
Krista Pakalén · 3. elokuu 2022

Heinäkuun kuukauden jäseneksi on valittu pihalla seisovan auton järkevämpään hyödyntämiseen ratkaisun löytänyt Esko. GoMoren kätevä sovellus ja kitkaton vuokrailu on tehnyt palvelun käytöstä mukavaa ja helppoa, ja nyt on jo pohdinnassa toisen auton lisääminen alustalle.

Laita autosi vuokralle

Reilu vuosi sitten GoMoreen liittynyt Esko jakaa autoaan sitä tarvitseville Hyvinkäällä. 78-vuotiaalla Eskolla on tällä hetkellä palvelussa yksi auto ja vuokrauksia on tähän mennessä kertynyt lähemmäs neljäkymmentä kappaletta. “Tietysti eläkkeellä ollessa autonvuokraus on mielekästä hommaa siinä mielessä, että aikaa on rajattomasti ja pystyy täysillä tähän paneutumaan.” kertoo eläkepäivistään nautiskeleva Esko.

Ratkaisu auton järkevämpään hyödyntämiseen

GoMoreen Esko törmäsi viime vuonna nähdessään televisiossa kiinnostavan mainoksen. Etsinnässä oli jo pidempään ollut ratkaisu pihalla seisovan auton järkevämpään hyödyntämiseen. “Autolle ei ole juurikaan käyttöä muuten kuin keskustan kauppoihin poiketessa, mutta eihän niistä tuu kun muutama tuhatta kilometriä vuodessa. Pohdin jo kauan sitten, että pitäisi omaa autoa pystyä jotenkin käyttämään hyödyksi muutenkin kun itse ajamalla” kertoo Esko.

Mainoksen tiedot otettiin siis mielenkiinnolla ylös ja seuraavana päivänä auto olikin jo rekisteröitynä GoMoressa. Konseptina GoMore vakuutti Eskon sen toimivan sovelluksen ja kitkattoman vuokrauksen myötä. Vakuutuksista ei tarvitse itse huolehtia, ja kaikki on tehtävissä paperittomasti ja helposti netissä tai sovelluksen kautta.

Vuokrailu on ollut mielekästä hommaa

Pikavarauksella vuokrattava Ford Fiesta on saanut pelkästään viiden tähden arvioita, eikä tämä ole ihme, sillä Eskon Fordia vuokraavat onnekkaat ovatkin saaneet hyvin laadukasta palvelua. Esko on tarjonnut vuokralaisille kyyditystä auton luokse ja takaisin kotiin jo ennen kuin GoMore virallisesti lanseerasi toimituspalvelun tarjoamisen vuokrattaviin autoihin kesäkuussa. “Mulla on osittain se, että tykkään itse käydä välillä ajelemassa ja samalla pystyn hyvin viemään tämän auton asiakkaalle.” kertoo Esko.

Esko näkee positiivisen tulevaisuuden omalla autonvuokraus-urallaan. Pohdinnassa on jo toisen, tällä kertaa sähköisen, auton hankinta ja lisääminen palveluun Keyless-ominaisuudella varustettuna. “Hyvinkää ei ole loppujen lopuksi niin aktiivinen paikkakunta tässä autonvuokraustouhussa, joten suunnitelmissa on sijoittaa toinen auto vaikkapa sitten Helsinkiin!” toteaa Esko. Innokkuutta Eskolta ei siis puutu, ja Keylessin avulla auton sijoittaminen vieraspaikkakunnalle onkin loistava askel kohti entistäkin aktiivisempaa yhteiskäyttöön tähtäävää autonomistajuutta.

Vuokraa Eskon Ford Fiesta